15.10.2021 00:09

Roberto Ziduri rămâne lider

Roberto Ziduri rămâne lider
Galerie foto

* S-au marcat în total 45 de goluri, iar din cele opt meciuri disputate, în trei partide s-au impus gazdele, două jocuri au fost câștigate de oaspeți, iar trei înfruntări s-au încheiat la egalitate

 

La începutul acestei săptămâni, marți, au avut loc meciurile din cadrul etapei cu numărul zece din cadrul acestui sezon de Liga a 4-a. A fost prima etapă intermediară din această stagiune, iar meciurile au păstrat aceleași coordonate ca și până acum. S-au marcat în total 45 de goluri, iar din cele opt meciuri disputate, în trei partide s-au impus gazdele, două jocuri au fost câștigate de oaspeți, iar trei înfruntări s-au încheiat la egalitate. Una dintre candidatele la titlul de campioană județeană, Gloria Cornești, a stat în ultima etapă, dar iubitorii fotbalului județean s-au putut bucura de derby-ul dintre Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri, transmis în direct pe pagina oficială de Facebook a Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Egal în derby-ul rundei 

Cel mai interesant meci al rundei, Străjerii Târgoviște - Roberto Ziduri, s-a încheiat la egalitate, 0-0, meciul fiind unul intens disputat. Recolta Gura Șuții a avut un joc dificil cu Unirea Ungureni, dar a reușit să se impună la limită, 4-3, la fel ca și Voința Vișina, care a trecut de ACS Burduca, 2-1. Viitorul Voinești a câștigat fără probleme meciul cu Steagu Roșu Colacu, 6-2, la fel ca și Unirea Bucșani, care s-a impus cu 4-0 în fața celor de la Flacăra Șuța Seacă. Meciul dintre CSM Fieni și Viitorul Răzvad a fost unul cu adevărat spectaculos, încheiat la egalitate, 4-4. Egal a fost și la partida Urban Titu - Voința Crețu, dar cu goluri mai puține, scorul final fiind 1-1. Cel mai clar succes al etapei a fost obținut de AFC Brezoaele, care s-a impus pe teren propiu, 11-2, în partida cu Progresul Mătăsaru.

Ziduri, în continuare pe primul loc 

După etapa disputată marți, Roberto Ziduri rămâne în continuare pe primul loc, cu 28 de puncte. Pe locul 2 se clasează Străjerii Târgoviște, cu 26 de puncte, iar podiumul este completat de Gloria Cornești, cu 22 de puncte, dar și cu un meci mai puțin. Rămâne aproape de locurile fruntașe și AFC Brezoaele, cu 18 puncte, dar este greu de crezut că această echipa poate fi implicată cu adevărat în lupta pentru titlul de campioană județeană. Pe ultimul loc al clasamentului este Steagu Roșu Colacu, cu doar 3 puncte, iar pe locurile 15 și 16 sunt Voința Vișina și Progresul Mătăsaru, cu 6 puncte. Rămân în zona periculoasă a clasamentului ACS Burduca, Viitorul Răzvad și Flacăra Șuta Seacă.

Liderul stă în etapa următoare 

Spre deosebire de rundele precedente, etapa de mâine nu va propune vreun meci între primele clasate. Se vor juca partidele: Voința Crețu - Recolta Gura Șuții, Viitorul Răzvad - Urban Titu, Viitorul Voinești - CSM Fieni, ACS Burduca – Steagu Roșu Colacu, Gloria Cornești - Voința Vișina, Progresul Mătăsaru - Străjerii Târgoviște, Unirea Bucșani - FC Brezoaele și Unirea Ungureni - Flacăra Șuța Seacă, în timp ce liderul Roberto Ziduri va sta. Astfel, Străjerii ar putea să depășească în clasament formația din Ziduri, iar Gloria Cornești are șansa să se apropie de primul loc.

 

 

Cosmin Sava