13.05.2022 00:09

Roberto Ziduri a obținut o nouă victorie

Roberto Ziduri a obținut o nouă victorie
Galerie foto

* Echipa lui Augustin Voinea are un avans de 4 puncte, dar și un joc în minus față de Străjerii Târgoviște

 

S-au disputat meciurile din cadrul etapei cu numărul 29 din acest sezon de Liga a 4-a. În intermediara de săptămâna aceasta au stat Steagu Roșu Colacu și Progresul Mătăsaru. În cele șapte meciuri disputate s-au marcat 45 de goluri, adică o medie de peste 6 goluri pe partidă. Bilanțul rezultatelor înregistrate este următorul: gazdele s-au impus de trei ori, oaspeții au câștigat trei meciuri, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Surpriză la Bucșani 

Cele mai multe goluri s-au înscris în partida ACS Burduca - CSM Fieni, încheiată cu victoria oaspeților, 8-5. Tot din postura de echipă vizitatoare s-a impus și Voința Crețu, care a învins cu 3-2 pe terenul Viitorului Răzvad. De asemenea, Recolta Gura Șuții a câștigat partida de la Șuta Seacă la o diferență confortabilăă, 5-1. Viitorul Voinești a învins pe teren propriu cu 2-0 pe Urban Titu, Unirea Ungureni a trecut de FC Brezoaele cu 5-2, iar Roberto Ziduri a făcut instrucție cu Voința Vișina, 8-0. Surpriza etapei a venit la Bucșani, acolo unde Unirea a remizat cu Străjerii Târgoviște, 2-2.

Rezultatele juniorilor 

În deschiderea meciurilor de Liga a 4-a s-au jucat și partidele din cadrul etapei cu numărul 12 din această stagiune a Campionatului Județean al Juniorilor U19. S-au înregistrat următoarele rezultate:  Flacăra Șuța Seacă - Recolta Gura Șuții 2-4, Unirea Ungureni - FC Brezoaele 1-18, Unirea Bucșani - Străjerii Târgoviște 0-20, Roberto Ziduri - Voința Vișina 3-3, ACS Burduca - CSM Fieni 5-2, Viitorul Voinești - Urban Titu 0-2 și Viitorul Răzvad - Voința Crețu 2-6.

Ziduri, parcurs excelent 

În urma rezultatelor din ultima etapă, Roberto Ziduri continuă să ocupe fotoliul de lider al  Ligii a 4-a. Echipa pregătită de Augustin Voinea a ajuns la 69 de puncte, cu 4 mai mult decât Străjerii Târgoviște, formație care are și un joc în plus disputat. Mâine se vor juca următoarele partide:  Recolta Gura Șuții - Viitorul Răzvad, Voința Crețu - Viitorul Voinești, Urban Titu - ACS Burduca, St.Roșu Colacu - Roberto Ziduri, Voința Vișina - Progresul Mătăsaru, Străjerii Târgoviște - Unirea Ungureni și FC Brezoaele - Flacăra Șuța Seacă. CSM Fieni și Unirea Bucșani vor sta în această etapă.

 

 

Cosmin Sava