23.10.2014 00:05

Rică și cu Sică, frățiori nenică!

Rică și cu Sică, frățiori nenică!
Galerie foto

COSTIN MIHAI


 

Îl felicit pe Rică Neaga pentru rezultatele bune avute la Titu, nu extraordinare, însă adevărul este că Urban arată mai bine decât pe vremea lui Nicu Croitoru. Care Croitoru a ajuns la Chindia, din care a făcut o echipă mică, precum era Titu, însă nu despre Nicu vreau să scriu eu aici, ci despre Rică.

„Sică Bârdeș e atacat nemeritat de unii de prin Târgoviște”, ne-a lovit direct domnul Neaga, chiar dacă a evitat să dea numele nostru sau al publicației.

Eu știu că îl leagă multe de Bârdeș, însă ar face bine să-și vadă de ciorba lui de la Titu, înainte să vorbească despre noi sau chiar despre Chindia. În primul rând că Sică Bârdeș e părtaș la demolarea echipei, care s-a prăbușit din momentul în care băiatul a apărut pe banca tehnică. Nu o spun eu, vorbesc rezultatele.

Apoi, chiar dacă știe, Rică se face că nu cunoaște nimic despre ieșirile periculoase ale lui Sică. Dacă m-aș apuca eu să scriu câte ceva despre chefurile celor doi ori despre celebrele meciuri Bradu – Chindia, vă asigur că se va schimba și discursul lui Rică. Eu zic să-și vadă de treaba lui, de echipa lui sau de meseria lui, și să nu mai facă pe moralistul cu noi ori cu cei de la Chindia.

Nu e rău că-și laudă prietenul, însă atenție mare în cine lovește! Eu știu că visul lui e să antreneze Chindia, iar apoi pe Steaua, numai că acum e la Titu, unde nu cred că va rămâne până la finalul contractului. Până la urmă, nu a stat la nicio o echipă ca antrenor mai mult de câteva luni.

Chiar, pe cine a antrenat? Bascov (comună), Bradu (comună) și Titu (orășel). Și încă ceva. L-aș ruga pe Rică să-l întrebe pe Vlad Oprea cine l-a ajutat la greu când a preluat echipa?