07.12.2018 00:08

Rezultate modeste, plătite cu salarii uriașe la volei

Rezultate modeste, plătite cu salarii uriașe la volei
Galerie foto

❚ Căpitanul Diana Calotă are un salariu lunar net de 32.000 lei, ceea ce reprezintă un brut de aproximativ 42.000 lei. Ca o comparație, președintele României, Klaus Iohannis, primul om în stat, are un venit lunar brut de 17.400 lei

COSTIN MIHAI


Record trist pentru echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște: 4 meciuri, 0 seturi! Oare își merită banii voleibalistele urbei? Pentru moment, vom publica salariul căpitanului Diana Calotă. Am ales-o pe ea, pentru că e căpitanul echipei, pentru că nu joacă mai nimic și pentru că s-a hlizit la ultima conferință de presă, după meciul tur cu Galatasaray, din CEV Cup, la întrebările adresate celor care îi erau alături. Diana este plătită din bani publici, cu mulți bani publici și ar trebui să ofere mai mult respect! Dar și să joace ca un adevărat căpitan!

Calotă câștigă de 2,5 ori mai mult decât Iohannis!!!

Jurnal de Dâmbovița garantează pentru informațiile publicate, oferite din interiorul clubului. Cifrele sunt reale și se referă la veniturile din acest moment ale Dianei Calotă. Ridicătoarea de 32 de ani are un salariu lunar net de 32.000 lei, ceea ce reprezintă un brut de aproximativ 42.000 lei. Ca o comparație, președintele României, Klaus Iohannis, primul om în stat, are un venit lunar brut de 17.400 lei. La echipa de volei au fost jucătoare care încasau în trecut dublu decât Diana acum. Până și antrenorul Luka Valerijan câștigă la Târgoviște mai bine decât Iohannis.