13.06.2019 00:07

Rezultate interesante la fotbal, judo și lupte

Rezultate interesante la fotbal, judo și lupte
Galerie foto

* La finalul săptămânii trecute a avut loc Turneu Internațional ,,Alina Dumitru” la judo, desfășurat la Chiajna. CSȘ Târgoviște a avut reprezentanți la U11, U13 și U15, sportivii fiind pregătiți de Dragoș Gogu

* Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a avut reprezentanți la Campionatul Național de Juniori III și IV la lupte, care a avut loc la Tulcea

* Meciul din Liga I feminin nu a fost unul deloc bun pentru CSȘ Târgoviște. Formația dâmbovițeană a pierdut clar meciul disputat în deplasare cu Independența Baia-Mare, 1-9

 

COSMIN SAVA


Săptămâna trecută a fost una plină pentru sportivii Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. S-au disputat meciuri de fotbal, dar au fost și competiții de judo și lupte. Cele mai bune rezultate au fost obținute la judo, acolo unde sportivii s-au întors cu medalii de la Turneu Internațional ,,Alina Dumitru”.

Victorie în Liga Tineret Speranțe

La fotbal, echipa Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, care evoluează în cadrul Ligii Tineret Speranțe, a jucat pe teren propriu, la Șotânga, contra celor de la Dream Time București. Meciul din cadrul Turneului Semifinal s-a încheiat cu victoria echipei lui Mihai Tătăranu, 3-1, grație golurilor marcate de Istrate (2) și Rădoi (1).

În schimb, meciul din Liga I feminin nu a fost unul deloc bun pentru CSȘ Târgoviște. Formația dâmbovițeană a pierdut clar partida disputată în deplasare cu Independența Baia Mare, 1-9, singurul gol al echipei pregătite de Tătăranu fiind reușit de Ionescu.

 

Fără medalii la lupte

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a avut reprezentanți la Campionatul Național de Juniori III și IV la lupte, care a avut loc la Tulcea. Ciprian Udilă a încheiat competiția pe locul 6 la categoria 100 de kilograme, în timp ce  Alin Coteț a terminat pe locul 7 la categoria 57 kilograme. Ambii sportivi sunt pregătiți de maestrul Cornel Cornea.

S-au înregistrat rezultate bune la judo

La finalul săptămânii trecute a avut loc Turneu Internațional ,,Alina Dumitru”, desfășurat la Chiajna. CSȘ Târgoviște a avut reprezentanți la U11, U13 și U15, sportivii fiind pregătiți de Dragoș Gogu. La U11, CSȘ Târgoviște a avut următorii reprezentanți Sonia Mare (loc 2 - 29 kg), Medeea Radu (loc 2 - 40 kg), Yanis Vintilă (loc 3 - 40 kg), Alexandru Marin (loc 3 - 34 kg) și David Stănescu (loc 5 - 34 kg). La U13, clubul târgoviștean a participat cu următorii sportivi: Bianca Banu (loc 1 - 28 kg) și Patricia Bucur (loc 3 - 40 kg). CSȘ Târgoviște a fost reprezentat la U15 de Ioana Stănescu (loc 2 - 36 kg), Xenia Chițu (loc 2 - 48 kg), Andreea Rădoi (loc 2 - 63 kg) și Larisa Marin (loc 5 - 48 kg).