09.09.2020 00:10

Rezultate bune pentru Flacăra Moreni

Rezultate bune pentru Flacăra Moreni
Galerie foto

❚ Cea mai bună clasare a fost obținută de Iasmina Stan, care a terminat pe locul 3, la MX Fete, aceasta fiind urmată în clasament de o altă sportivă legitimată la clubul morenar, Ioana Fieraru ❚ La categoria MX2, Dacian Dăuș a terminat etapa de la Ciolpani pe locul 4. Cei mai mulți reprezentanți au fost la categoria MX2 Veterani, acolo unde Romulus Necșoiu a terminat pe locul 4, Cristian Ghiculescu pe 6, iar Robert Văcaru pe 8 ❚ Din păcate a existat și un eveniment nefericit, pentru că din cauza unei accidentări, Andrei Filip nu a mai putut concura

 

COSMIN SAVA

 


 

Prima etapă a Campionatului Național Individual al României din acest an s-a desfășurat la Ciolpani – Ilfov, la finalul săptămânii trecute. Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni a participat cu sportivi la următoarele categorii: MX1, MX2, Amatori MX2, Veterani 2 și, în premieră, un sportiv la clasa Juniori 1 și două sportive la clasa MX Fete - Ioana Fieraru și Iasmina Stan. Rezultatele obținute au fost unele bune, dar din păcate a existat și un eveniment nefericit, pentru că din cauza unei accidentări, Andrei Filip nu a mai putut concura.

Următoare etapă, la Ungheni

Cea mai bună clasare a fost obținută de Iasmina Stan, care a terminat pe locul 3, la MX Fete, aceasta fiind urmată în clasament de o altă sportivă legitimată la clubul morenar, Ioana Fieraru. La categoria MX2, Dacian Dăuș a terminat etapa de la Ciolpani pe locul 4. Cei mai mulți reprezentanți au fost la categoria MX2 Veterani, acolo unde Romulus Necșoiu a terminat pe locul 4, Cristian Ghiculescu pe 6, iar Robert Văcaru pe 8. Următoarea etapă din Campionatul Național de Motocros al României este programată pe 18-19 septembrie 2020 pe circuitul din localitatea Ungheni. Organizator este clubul Motor Tehnic Târgu Mureș.