09.12.2020 00:10

Rezultat echitabil

Rezultat echitabil
Galerie foto

❚ Formația lui Emil Săndoi putea să dea lovitura pe finalul partidei, însă Yameogo nu a reușit să puncteze, iar Chindia s-a văzut nevoită să se mulțumească doar cu un punct la finalul timpului de joc ❚ Singura ocazie periculoasă a gazdelor a venit în startul reprizei secunde, atunci când Aioani a intervenit bine la execuția lui Dima ❚ Sezonul trecut, formația târgovișteană a bifat două victorii în fața echipei din Giurgiu 1-0 și 2-1, iar rezultatul înregistrat la începutul acestei săptămâni continuă șirul acestor rezultate pozitive ❚ Pentru trupa lui Emil Săndoi urmează un joc dificil, sâmbătă de la ora 19:30, în compania formației Viitorul Constanța, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu

 

COSMIN SAVA

 


 

Partida dintre Astra Giurgiu și Chindia Târgoviște, programată în cadrul etapei cu numărul 12 a acestei stagiuni de Liga I, a fost una echilibrată, încheiată la egalitate, un rezultat care nemulțumește mai mult echipa gazdă, aflată în partea de jos a clasamentului. Formația lui Emil Săndoi putea să dea lovitura pe finalul partidei, însă Yameogo nu a reușit să puncteze, iar Chindia s-a văzut nevoită să se mulțumească doar cu un punct la finalul timpului de joc. Chindia a fost mai periculoasă Începutul partidei a fost unul echilibrat, iar Chindia a părut echipa mai bine organizată, dovadă că formația târgovișteană a fost mai periculoasă. Martac și-a încercat norocul din afara careului, dar a trimis pe lângă poartă (18), în timp ce Cherchez a finalizat slab dintr-o poziție bună (22). Chindia a solicitat penalty la un duel între Rață și Graovac, dar centralul a lăsat jocul să continue (34). Singura ocazie periculoasă a gazdelor a venit în startul reprizei secunde, atunci când Aioani a intervenit bine la execuția lui Dima (55). Cea mai mare ocazie a partidei a aparținut Chindiei, însă Yameogo a șutat slab dintr-o poziție favorabilă (82), iar scorul a rămas 0-0. Astra nu poate învinge formația târgovișteană Prin rezultatul înregistrat luni, Chindia Târgoviște a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în fața Astrei. Sezonul trecut, formația târgovișteană a bifat două victorii în fața echipei din Giurgiu 1- 0 și 2-1, iar rezultatul înregistrat la începutul acestei săptămâni continuă șirul acestor rezultate pozitive. Pentru trupa lui Emil Săndoi urmează un joc dificil, sâmbătă de la ora 19.30, în compania formației Viitorul Constanța, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Caseta tehnică

Stadion: Marin Anastasovici- Giurgiu. Cartonașe galbene: Moise (56), Merloi (62), Balaure (78), Radunovic (85) / Neguț(41), C. Dinu (86). Au arbitrat: Radu Petrescu (București), Radu Ghinguleac (București) și Mihai Marica (Bistrița Năsăud). Astra: D. Lazar - Sousa, Dima, Graovac, Radunovic – Merloi (70 Balaure), Crepulja, Canadija (46 R. Moise), V. Gheorghe (86 Stahl) – Azulay (46 Montini), Budescu. Antrenor: Eugen Neagoe. Chindia: Aioani - Martac, Pițian, Iacob, Căpușă - Dulca, Rață - C. Neguț, Cherchez (70 Yameogo), Dumitrașcu (81 C. Dinu) - D. Florea (90 M. Costea). Antrenor: Emil Săndoi.