12.01.2018 00:25

Restructurarea Guvernului, susținută din Dâmbovița

Restructurarea Guvernului, susținută din Dâmbovița
Galerie foto

❚ Organizația județeană a PSD Dâmbovița nu dorește remanierea, ci doar reducerea numărului de ministere, pentru o „structură a Guvernului mai flexibilă” ❚ Până la restructurare însă, deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, face apel la unitate și la concentrare asupra programului de guvernare pe care PSD și l-a asumat în fața românilor și implicit a dâmbovițenilor

ANA MARIA POPESCU

 


 

Neînțelegerile și conflictele de la nivel național dintre premier și președintele PSD au fost subiect de discuție și analiză în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al Partidului Social Democrat Dâmbovița. Se pare că președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. le-a prezentat membrilor BPJ care este situația de la nivel național, le-a dat „explicații” legate de discuțiile purtate cu premierul Mihai Tudose în întâlnirea avută cu acesta, iar la final social democrații din BPJ au ajuns la concluzia că și ei agreează ideea primului ministru legată de restructurarea Guvernului, adică de dispariția unor ministere. Până la restructurare însă, deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, face apel la unitate și la concentrare asupra programului de guvernare pe care PSD și l-a asumat în fața românilor și implicit a dâmbovițenilor.

“Nimeni nu deține adevărul absolut, indiferent că ne referim la nivel național sau județean”

„Prioritar pentru PSD este ducerea la îndeplinire a programului guvernamental. Președintele PSD Dâmbovița a îndemnat la unitate, la calm, la dezbaterea tuturor problemelor în cadrul colectivelor alese de la nivelul partidului, și, foarte important, la acceptarea de noi idei, nu numai a acelora care sunt pe un anumit șablon. Acceptarea de noi idei face parte din democrația partidului, acestea putând fi un real succes pentru o democrație mai bună, atât în interiorul, cât și în afara partidului. Nimeni nu deține adevărul absolut, indiferent că ne referim la nivel național sau județean. În ceea ce privește întâlnirea de la București, la care a participat președintele Adrian Țuțuianu, cu premierul Mihai Tudose, la Comitetul Executiv al partidului, au fost abordate mai multe teme, printre care și cea care privește restructurarea Guvernului, nu remanierea, adică reducerea numărului de ministere, idee pe care organizația de la Dâmbovița o îmbrățișează. Pentru că vrem o structură a Guvernului mai flexibilă, o structură care să fie mai aplicată pentru punerea în practică a programului de guvernare pe care ni l-am asumat în fața românilor”, a declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.