17.10.2014 00:16

Restanțele la taxa de habitat țin primăria pe jar

Restanțele la taxa de habitat țin primăria pe jar
Galerie foto

❚ Edilul șef Marin Grigore este hotărât să facă tot posibilul ca localitatea să nu mai figureze pe lista neagră a debitorilor

VIOLETA STANCIU


 

Apostrofat de președintele Consiliului Județean Dâmbovița la ultima ședință a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Salubritate Dâmbovița, alături de alți primari, edilul șef de la Produlești, Marin Grigore, este hotărât să facă tot posibilul ca localitatea să nu mai figureze pe lista neagră a debitorilor la taxa de habitat.

Restanțele înregistrate în special de cetățenii din comună nu sunt de natură să îngrijoreze, însă problema majoră este că primăria a fost acționată deja în instanță de societatea care colectează gunoiul menajer în județ.

„Probleme sunt la ADI Salubritate. Am fost ridicați în picioare la ultima ședință toți cei care mai avem restanțe la persoanele fizice din comune, mai ales din anii trecuți de când s-a demarat acțiunea de colectare a taxei de habitat de către primării. Avem restanțe mici, dar unele au fost acționate în instanță. Nu mai vor oamenii să plătească, pentru că sunt restanțe din 2010 (din ultimele 3-4 luni). Și știți cum este omul nostru... Facturile curente se plătesc. Există o bună colaborare cu Electrica, însă după trei luni de neplată a taxei, ni le dau nouă să-i acționăm în judecată pe rău-platnici”, ne-a declarat primarul de la Produlești.