27.07.2022 00:09

Remiză periculoasă pentru Chindia

Remiză periculoasă pentru Chindia
Galerie foto

* Cel puțin jumătate din partidă a fost fără acuitate, fără orizont și fără vlagă, iar  greșelile au venit cu duiumul

 

Remiză periculoasă pentru Chindia în etapa a doua a Superligii. Cel puțin jumătate din partidă a fost fără acuitate, fără orizont și, mai ales, fără vlagă. Greșeli cu duiumul, prima dintre ele chiar în minutul 2, când oaspeții au deschis scorul prin Oroian. Noroc cu faza mai… acribie din minutul 9, când Celea a reușit egalarea și a mai spulberat o parte din emoții. În rest, „săgeți” fără adresă în careul advers și zeci de pase laterale, care au demonstrat lipsa de curaj pentru ofensivă.

Daniel Popa și-a pierdut incisivitatea, Neguț nu mai are nici jumătate din zvâcul de altădată, Dumiteașcu și-a pierdut inspirația (pe la Pitești?!), Cornel Dinu a oferit sibienilor vreo patru ocazii de a marca un gol, prin acele faulturi la marginea careului, iar Dulca pare obosit, deși campionatul abia a început. S-a zbătut Șerban, dar e prea tânăr pentru a duce singur un meci, iar Chamed și Vorobjovas (Modestas!!!) dispar din joc perioade bune de timp.

Mai e mult de lucru

Boldor se poate înscăuna lângă Celea, acestea fiind singurele nume care pot primi note de trecere după jocul cu Hermannstadt, plus Șerban. E mult de lucru la echipă, iar presiunea rezultatelor o să pună mari probleme, mai ales că vine atât de repede meciul de la Ovidiu, cu Farul. Măcar, ca primă măsură, Adi Mihalcea ar trebui să pună accent pe efortul fizic, pentru că, e firesc, valoarea jucătorilor nu poate crește peste noapte. Altfel, au fost destui suporteri la Ploiești, care și-au făcut datoria. Au fost și multe VIP-uri, pe unul abordându-l și eu câteva secunde, pentru că mi-a trezit unele amintiri, atât de la Târgoviște, cât și de la Dinamo.

 

 

VASILE NEAGU