15.03.2023 00:11

Remiză la finalul sezonului regular

Remiză la finalul sezonului regular
Galerie foto

* Fără victorie de șase etape, formația târgovișteană trebuie să își revină, întrucât diferența față de zona roșie a clasamentului a scăzut simțitor, iar play-out-ul se anunță unul infernal

 

Chindia Târgoviște a jucat luni seară ultima partidă din sezonul regular, la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, în compania formației FC Voluntari. Formația lui Toni Petrea a fost condusă încă din startul partidei și a trebuit să muncească din greu, pentru a obține un punct. Chindia încheie sezonul regular cu o remiză, clasându-se pe locul 12, cu 32 de puncte. Fără victorie de șase etape, formația târgovișteană trebuie să își revină, întrucât diferența față de zona roșie a clasamentului a scăzut simțitor, iar play-out-ul se anunță unul infernal.

FC Voluntari a deschis scorul

Formația târgovișteană a început partida în atac, dar Mihai Popa a intervenit bine la încercarea lui Neguț (2). FC Voluntari a deschis scorul la prima ocazie, prin Damașcan, care a finalizat frumos, în urma unei acțiuni individuale (15). Chindia a încercat să egaleze, dar Akhmatov nu a reușit să-l învingă pe portarul formației oaspete (38), iar Cooper a trimis în bară, cu o lovitură de cap (45+1).

Cooper a marcat golul egalizator

Chindia a continuat să atace și în startul reprizei secunde, dar Cooper a lovit din nou bara, de această dată cu un șut puternic, din marginea careului (53). În cele din urmă, formația târgovișteană a egalat, prin Cooper, care a finalizat puternic, sub bară, din interiorul careului, fără șanse pentru Mihai Popa (71).  Merloi a fost la un pas să aducă victoria echipei din Voluntari, dar Căbuz a avut o intervenție esențială și a salvat un punct pentru Chindia (90+1).

Caseta tehnică

Stadion: Ilie Oană - Ploiești. Au marcat: Damașcan (15) / Cooper (71). Cartonașe galbene: Neguț (27) / Răduț (47). Au arbitrat: Andrei Moroiță, Vasile Marinescu și Ionel Dumitru.

Chindia: Căbuz - Căpușă, Boldor (46 Orozco), Corinus, C. Dinu (41 Dumitrașcu)- Akhmatov (73 Buș), Dulca – Șerban (73 Perianu), D. Popa (84 Popadiuc), Neguț - Cooper. Antrenor: Toni Petrea.

Voluntari: M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaș – Lopes (87 Merloi), Rață, Tavares, Răduț (68 Sigurjonsson), Aliji- Nemec (67 Dumiter), Damașca n(87 Florea). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

 

Cosmin Sava