24.01.2022 00:10

Remiză în primul meci oficial din 2022

Remiză în primul meci oficial din 2022
Galerie foto

* În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 23 de puncte, iar acum se pregătește pentru duelul cu CS Mioveni. * Ultima ocazie a primei reprize a avut-o Droppa, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Chindiei. * Cea mai mare ocazie a partidei a avut-o Chindia, Butean a șutat din afara careului, mingea a fost deviată, a ajuns la Dani Popa, acesta a reluat din cădere, dar Mihai Popa și-a salvat echipa.

 

Sâmbătă, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, Chindia Târgoviște a disputat prima partidă oficială a anului 2022, în compania revelației din acest sezon, FC Voluntari. Partida a fost una echilibrată, ritmul jocului nu a fost cel mai ridicat, iar rezultatul, 0-0, este unul echitabil, chiar dacă formația târgovișteană a ratat o ocazie uriașă prin Dani Popa. În urma acestui rezultat, Chindia a ajuns la 23 de puncte, iar acum se pregătește pentru duelul cu CS Mioveni, o altă formație care își dorește să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului.

Repriză săracă în ocazii

Prima parte a fost una în care cele două echipe nu au riscat, preferând un joc la siguranță, iar rezultatul acestei strategii a fost o repriză fără ocazii prea mari. Prima șansă au avut-o oaspeții, dar Căbuz a intervenit sigur la șutul lui Droppa(22). Chindia a oferit replica prin Florea, dar șutul acestuia din interiorul careului nu a produs pericol mare la poarta echipei din Voluntari(39). Ultima ocazie a primei reprize a avut-o Droppa, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Chindiei(45).

Dani Popa, aproape de gol

Droppa a rămas cel mai periculos om al oaspeților și în partea secundă, dar mingea expediată de acesta din afara careului a trecut puțin peste poarta lui Căbuz(62). Cea mai mare ocazie a partidei a avut-o Chindia, Butean a șutat din afara careului, mingea a fost deviată, a ajuns la Dani Popa, acesta a reluat din cădere, dar Mihai Popa și-a salvat echipa cu un reflex de zile mari(73). Formația târgovișteană a încercat să dea lovitura în prelungiri, Florea a centrat bine din lovitură liberă, dar Pițian nu a reușit să ajungă la minge(90+2), iar partida s-a încheiat 0-0.

Caseta tehnică

Stadion: „Ilie Oană”-Ploiești. Cartonașe galbene: Iacob(82), Căpușă(83)/Droppa(15), Tamaș(70), Meleke(90+1). Au arbitrat: Cătălin Popa, Vasile Marinescu și Romică Bîrdeș.

Chindia: Căbuz – Căpușă(59 Butean), Pițian, Celea, Ad. Ioniță – Corbu(59 Sila), Dulca(69 Martac), P. Iacob, Popadiuc – D. Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș, Al. Vlad(46 Ricardinho) – Meleke, Droppa(85 Tavares) – Costin, I. Gheorghe(65 Budescu), Rață(73 Lopes) – Nemec(85 Fulop). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

 

 

Cosmin Sava