19.10.2020 00:08

Remiză în derby-ul rundei

Remiză în derby-ul rundei
Galerie foto

❚ Echipa lui Gabi Paraschiv a arătat mai bine, a avut câteva oportunități, fiind încurcată mai mult de calitatea gazonului, decât de echipa gazdă ❚ Flacăra a fost mai periculoasă și în startul reprizei secunde, însă lovitura de cap a lui Floricel a trecut pe lângă, iar Calofir a trimis peste poartă din lovitură liberă ❚ A rezultat un egal care nu ajută pe nimeni, iar Flacăra rămâne pe locul 2, cu 12 puncte, la fel ca Sporting Roșiori și CSO Filiași

 

COSMIN SAVA


Flacăra Moreni a avut parte de un meci complicat în etapa cu numărul 6 a acestei stagiuni de Liga a III-a, fiind nevoită să se deplaseze la Roșiori, liderul Seriei a 6-a. Echipa lui Gabi Paraschiv a arătat mai bine, a avut câteva oportunități bune, fiind încurcată mai mult de calitatea gazonului, decât de echipa gazdă, care a fost preocupată mai mult de faze de apărare.

Repriză echilibrată

Morenarii au început jocul în atac, însă șutul lui Niculăescu a fost reținut de Priseceanu (7), la fel ca și lovitura de cap a lui Matei (11), în timp ce execuția lui Floricel, din interiorul careului, a trecut mult peste poartă (18). Singurele oportunități ale primei părți pentru formația gazdă au purtat semnătura lui Emmanuel, care nu a prins însă cadrul porții cu o lovitură de cap (25), iar mai apoi, când acesta a trimis către poarta goală, mingea a fost respinsă de Cernea (31). Calofir a avut ultima ocazie a primei reprize, însă șutul său a trecut peste poarta gazdelor(39).

Iliescu a ratat o ocazie uriașă

Flacăra a fost mai periculoasă și în startul reprizei secunde, însă lovitura de cap a lui Floricel a trecut pe lângă (48), iar Calofir a trimis peste poartă din lovitură liberă (58). Gazdele puteau da lovitura, însă Duță a avut o intervenție senzațională în fața lui Radu(60), iar scorul a rămas 0-0. Trupa lui Paraschiv a revenit în atac, Iliescu a rămas singur cu portarul Priseceanu, însă șutul acestuia, din unghi, a trecut puțin pe lângă poartă (71). Cel mai periculos om al gazdelor, Emmanuel, a avut o nouă șansă, dar șutul acestuia a trecut pe lângă poarta morenarilor (76). Ultima oportunitate mai serioasă a partidei au avut-o morenarii, numai că tânărul Niță s-a precipitat în fața porții și, în loc să întoarcă pentru un coleg mai bine poziționat, acesta a șutat, iar Priseceanu a respins în corner (79). A rezultat un egal care nu ajută pe nimeni, iar Flacăra rămâne pe locul 2, cu 12 puncte, la fel ca Sporting Roșiori și CSO Filiași.

Caseta tehnică

Stadion: Municipal - Roșiori. Cartonașe galbene: Nica (17), Emmanuel (73), Ciobanu (90+2) / Constantin (27), Cernea (68). Au arbitrat: Sergiu Mavriche (Bacău) - Daniel Vlase (Galați) și Florian Vișan (Galați). Observatori FRF: Petre Radu (București) și Constantin Semen (Târgu Jiu). Roșiori: Priseceanu - Eana, Neaga, Sitaru, Diallo, Nica – Ciochină (69 Pencea), Constantinescu (87 Gherghiceanu), Vintilă (69 Parghel) - Radu, Emmanuel (90+1 Ciobanu). Antrenor: Romulus Ciobanu. Flacăra: Duță - Matei, Floricel, Vîrtej, Cernea - Constantin, G. Negrea – Păun (77 Niță), Calofir, Niculăescu (77 Drăgan) – Pătulea (68 Iliescu). Antrenor: Gabi Paraschiv.