14.09.2020 00:10

Remiză cu multe evenimente

Remiză cu multe evenimente
Galerie foto

❚ Pentru prima dată în scurta istorie a duelurilor cu Academica la Liga 1, Chindia pleacă neînvinsă de la Clinceni. E adevărat, nici nu câștigă, rezultând o remiză albă, însă cu multe faze la ambele porți ❚ Partea secundă a debutat cu un penalty provocat de M. Șerban, însă ratat de Florea (49), continuarea aducând un gol marcat de Dani Popa, doar că dintr-o poziție de ofsaid ❚ A urmat o perioadă de joc la fel de electrizantă. Neguț (54) a ratat ținta, Moldovan a salvat excelent în fața lui Boiciuc (59), Dumitrașcu (60) a zguduit transversala, Chandarov a ratat incredibil (61), Achim (66) a trimis în bară, iar ❚ Patriche (67) puțin pe lângă, cu o lovitură de cap


COSTIN MIHAI


Pentru prima dată în scurta istorie a duelurilor cu Academica la Liga 1, Chindia pleacă neînvinsă de la Clinceni. E adevărat, nici nu câștigă, rezultând o remiză albă, însă cu multe evenimente la ambele porți. Neguț (19) l-a încercat pe Vâlceanu cu un șut din afara careului, după care au urmat trei faze delicate pentru târgovișteni. Pashov (25) a trimis în transversală, iar Boiciuc (29) și Dumitru (31) au ratat din poziții bune. O șansă importantă a avut și Pițian (37), cu o finalizare de fundaș.

Penalty irosit de Florea

Partea secundă a debutat cu un penalty provocat de M. Șerban, însă ratat de Florea (49), continuarea aducând un gol marcat de Dani Popa, doar că dintr-o poziție de ofsaid. A urmat o perioadă de joc la fel de electrizantă. Neguț (54) a ratat ținta, Moldovan a salvat excelent în fața lui Boiciuc (59), Dumitrașcu (60) a zguduit transversala, Chandarov a ratat incredibil (61), Achim (66) a trimis în bară, iar Patriche (67) puțin pe lângă, cu o lovitură de cap Meciul s-a calmat după acest moment și s-a îndreptat către o remiză echitabilă. Chindia nu pierde și nu primește gol în ultimele două partide, cedând doar la debutul cu Iași (0-1).

Caseta tehnică

Stadion Clinceni. Au arbitrat: Ionuț Coza (Cernica) – Mihai Marica (Bistrița), Adrian Vornicu (Iași). Observator FRF: Liviu Ciubotariu (Galați). Cartonașe galbene: Patriche (45), Dobrescu (88) / C. Dinu (38), Popa (78) Academica: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – Achim (84 Pârvulescu), Cebotaru, M. Șerban (66 Tănase), Chandarov (78 Andronic) – Dumitru (85 Gliga), Boiciu. Antrenor: Ilie Poenaru. Chindia: Moldovan – Căpușă, Pițian, C. Dinu, Dumitrașcu – Neguț (90 Berisha), Iacob, Dulca, Diaz – Yameogo (34 Popa), Florea (63 Rață). Antrenor: Emil Săndoi.