24.10.2016 00:06

Remiză corectă

Remiză corectă
Galerie foto

❚ Duelul antrenorilor Rică Neagă și Cristi Bălașa s-a terminat nedecis, într-o partidă pe care nicio echipă nu merita să o câștige, dar nici să o piardă

COSTIN MIHAI


Stadionul din Bradu. Spectatori: 100. Au marcat: Golban (13) / Neguț (37). Șuturi la poartă: 12-8. Șuturi pe poartă: 4-3. Cornere: 8-4. Au arbitrat: Mădălin Dicu 7 – Alexandru Popovici 7, Ștefan Dumitrache 7 (toți Ploiești). Observatori FRF: Marian Ezaru (Craiova), Decu Crângașu (Ploiești). Cartonașe galbene: Velianu (57) / A. Neguț (51), Coman (58), C. Dinu (60), Ș. Ion (90+2).

Bradu: Oprican – Mincă, Șerban, Velianu, Dumitrache – Golban, Tameș – Marcu, Voinescu (55 Preda), Jenaru – Păvăluță. Antrenor: Adrian Neaga.

Aninoasa: Bărboiu – Marina, Coman, Pahonțu, Ș. Ion – Ștefan, C. Dinu (64 Grigorescu) – Călinescu (89 Maican), Calofir (70 Cernea), Rusu (78 Diță) – A. Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Aninoasa a început tare la Bradu, unde a ratat două ocazii uriașe în primele 10 minute. La prima actorul principal s-a numit Cosmin Dinu (2), rămas singur în poziție centrală cu Oprican, numai că finalizarea a mers pe lângă poartă. Juniorul din poarta gazdelor a salvat apoi la lovitura din plonjon, cu capul, a lui Sorin Pahonțu (9), cu un reflex pe care îl vezi tot mai rar și la un senior. Și cum în fotbal dacă nu marchezi tu, o face adversarul, Golban (13) a deschis scorul cu o execuție simplă, după o respingere a lui Sandu Bărboiu, pe o lovitură cu capul. Jocul s-a mai calmat apoi, dar a explodat brusc în minutul 37, când Tibi Calofir l-a deschis luminos pe Alin Neguț, care nu avea voie să rateze dintr-o asemenea poziție. Un gol de care avea nevoie și echipa, dar și „Tabarcea” cel mic, aflat la prima reușită pentru Aninoasa.

Un punct pentru fiecare

Partea secundă a debutat cu emoții pentru dâmbovițeni, după ce mingea centrată de Păvăluță (47) a țopăit pe bara transversală, blocat apoi excelent de Bărboiu (53). Apoi a venit rândul echipei lui Cristi Bălașa să forțeze golul, însă Calofir (58) și Neguț (59) nu au găsit lovitura de cap izbăvitoare. Finalul a fost dominat ușor de argeșeni, care au fost periculoși în câteva rânduri. Preda (71) i-a încercat reflexele lui Bărboiu, Jenaru (78) nu a găsit colțul lung dintr-o poziție din care nu se iartă, iar Dumitrache (80) a forțat execuția, care a trecut peste transversală. O remiză corectă, între două echipe care merită o poziție în jumătatea superioară a clasamentului. Rică Neaga a avut și probleme serioase de lot, de vreme ce nu a apelat decât la o schimbare. Pentru Aninoasa urmează derby-ul dâmbovițean cu Urban Titu. P.S. Un consilier local ne-a transmis că bugetul echipei din Bradu este de 850.000 lei.