29.11.2021 00:10

Remiză care nu ajută pe nimeni

Remiză care nu ajută pe nimeni
Galerie foto

* Din păcate, spectacolul fotbalistic a lăsat de dorit, au fost puține faze de poartă, singurul aspect pozitiv fiind acela că echipa lui Emil Săndoi a înregistrat un nou meci fără gol primit.

* Partea secundă a avut același scenariu ca și prima parte, cu un plus pentru Sepsi, care a avut mai multe ocazii, fără să puncteze decisiv însă.

 

În cadrul etapei cu numărul 17 a acestui sezon de Liga 1, Chindia Târgoviște a evoluat în deplasare, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi. Meciul s-a jucat pe noul stadion al echipei, Sepsi Arena, un stadion superb, demn de prima ligă de fotbal a țării. Din păcate, spectacolul fotbalistic a lăsat de dorit, au fost puține faze de poartă, singurul aspect pozitiv fiind acela că echipa lui Emil Săndoi a înregistrat un nou meci fără gol primit. În urma remizei înregistrate sâmbătă, Chindia Târgoviște rămâne pe locul 10, cu 19 puncte.

Câte o ocazie în prima repriză

În prima repriză, ambele formații au avut câte o șansă mai periculoasă. Pentru Chindia, Celea a executat o lovitură liberă dintr-o poziție bună, dar mingea a fost reținută de Niczuly(7), în timp ce singura ocazie a gazdelor a purtat semnătura lui Păun, dar Căbuz a intervenit excelent la lovitura acestuia de cap(24). Astfel, la cabine s-a intrat la egalitate, 1-1, la finalul unei reprize care a fost plictisitoare în majoritatea timpului.

Sepsi, mai periculoasă în partea secundă

Partea secundă a avut același scenariu ca și prima parte, cu un plus pentru Sepsi, care a avut mai multe ocazii, fără să puncteze decisiv însă. Mitrea a executat o lovitură liberă, dar mingea a trecut puțin peste poartă(63), Ashkovski a șutat pe lângă din marginea careului(81), iar Achahbar a nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap(90+3). S-a terminat 0-0, un rezultat care nu ajută pe nimeni, iar acum cele două echipe se pregătesc pentru meciul din Cupa României, din cadrul sferturilor de finală, care se joacă mâine, de la 20:30.

Caseta tehnică

Stadion: Sepsi Arena. Cartonașe galbene: Chunchukov(48), Ninaj(59), Askovski(85), Mitrea(88)/ Florea(45+1), Iacob(62), Kocic(72). Au arbitrat: Marcel Bîrsan, Radu Ghinguleac și Marius Badea.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – N. Păun, Eder Gonzales, M. Ștefănescu(60 Golofca) – Ashkovski(87 Bărbuț), Chunchucov(71 Luckassen), Achahbar. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Chindia: Căbuz – Martac, Celea, P. Iacob, Roumpoulakou – Jipa, Dulca, Kocic, Popadiuc – D. Popa – Florea(78 Suciu). Antrenor: Emil Săndoi.

Cosmin Sava