08.07.2019 00:10

Remiză albă la ultimul amical

Remiză albă la ultimul amical
Galerie foto

❚ „A fost un antrenament foarte bun. Consider că tot ce ne-am propus din punct de vedere fizic am realizat. Acesta a fost și scopul amicalului, să putem juca două reprize a câte 50-55 de minute și să nu avem probleme medicale”, a transmis la final Viorel Moldovan ❚ „Promovarea e de domeniul trecutului. Nu trebuie să trăim din amintiri. A fost o etapă frumoasă pentru noi toți, am marcat istoria clubului cu această promovare, am scris o pagină interesantă, un volum, mai bine spus, dar greul de-abia acum începe”, a mai spus antrenorul Chindiei

 

COSTIN MIHAI

 


 

Chindia a încheiat seria meciurilor amicale printr-o remiză albă în Trivale, cu FC Argeș, o echipă de eșalon inferior.Cu acest prilej s-a încheiat și perioada de pregătire montană de la Brașov, iar antrenamentele vor continua la Târgoviște. Primul meci este programat luni, pe 15 iulie, la Mediaș, de la ora 18.00. Viorel Moldovan a folosit la Pitești o formulă de start cu I. Popescu – Șandru, Cucu, Leca, Dumitrașcu – Burlacu, L. Mihai, Bic, Șerban – Neicuțescu, Florea. Au mai jucat D. Moldovan, Aioani – Martac, Benga, Neciu, Neguț, Rață, Novac, Frank, Ioniță și Cherchez. De partea cealaltă, Nicolae Dică a apelat inițial la R. Popa – Buleică, Vișa, Șerbănică, Mușat – Panait, Brînzan, Năstăsie – Barbu, Blejdea, Buhăescu. Ulterior, au fost folosiți Agachi – Oancea, Dănescu, Oprescu, Tofan, Motroc, Șerban, Szecui, Parciulea, Matiș, A. Popa, Capră, Ungur, Cocian, Niță, A. Stan, Sanda, T. Popescu.

„A fost un antrenament foarte bun”

„A fost un antrenament foarte bun. Consider că tot ce ne-am propus din punct de vedere fizic am realizat. Acesta a fost și scopul amicalului, să putem juca două reprize a câte 50-55 de minute și să nu avem probleme medicale. Sunt foarte mulțumit de implicarea băieților, de atitudinea lor în acest stagiu de pregătire. Trebuie felicitați, din acest punct de vedere. Toți s-au antrenat bine, există concurență, trebuie să își câștige tricourile de titulari. Va fi o competiție interesantă aici. Promovarea e de domeniul trecutului. Nu trebuie să trăim din amintiri. A fost o etapă frumoasă pentru noi toți, am marcat istoria clubului cu această promovare, am scris o pagină interesantă, un volum, mai bine spus, dar greul de-abia acum începe. Suntem la volumul al doilea, la alt nivel, și trebuie să ne prezentăm cât mai bine”, a transmis Viorel Moldovan pentru site-ul clubului.