10.10.2018 19:29

Regata a deschis pe 5 octombrie cel mai mare magazin din Dâmbovița

Regata a deschis pe 5 octombrie cel mai mare magazin din Dâmbovița
Galerie foto

Compania Regata a deschis vineri, 5 octombrie, cel mai mare magazin din județ. Noua incintă este situată în strada Petru Cercel 33 B, vis-à-vis de benzinăria OMV, pe șoseaua de Centură a Municipiului Târgoviște. Primii oaspeți ai magazinului au fost reprezentanții presei din Dâmbovița. Deschiderea festivă a avut loc vineri, la ora 09.00, Regata anunțând oferte speciale, pe măsura evenimentului: au fost pregătite pentru clienți discount-uri semnificative la sute de produse din diverse categorii. Printre promoțiile de la deschidere se numără și: placă gips-carton la doar 14.9 lei/bucată, roabă la doar 69 lei, ușă metalică la doar 239 lei sau centrală termică cu termostat cadou la doar 2.449 lei.

 


 “Deschidem noul magazin Regata din dorința de a fi mai aproape de clienții noștri, având în vedere că în această zonă a orașului nu există un magazin de profil. Am investit în acest proiect peste un milion de euro și am creat peste 50 de locuri noi de muncă. Totodată, noua echipă a găsit și a contribuit la formarea unui mediu de lucru stabil și profesionist. Cu acest nou concept de magazin ducem Regata în sfera de do-it-yourself și le oferim clienților noștri o nouă experiență de cumpărare.  Magazinul vine cu o gamă variată de produse, două locații specializate în instalații și amenajări interioare și cu o parcare generoasă”, a declarat Romeo Arvinte, Directorul Comercial Regata.

 

Compania intenționează să deschidă și alte unități, în 2019, dar și un sistem de vânzări online, în care s-au făcut investiții masive, atât la capitolul personal, cât și în logistică.

8:00-20:00 de luni până vineri și 8:00-16:00 sâmbăta și duminica va fi programul celui mai nou magazin Regata din județul Dâmbovița.

 

Toate ofertele si promotiile din noul magazin se pot vedea accesand www.regata.ro