11.12.2014 00:14

Rectificarea de buget pe 2014, adoptată în 5 minute

Rectificarea de buget pe 2014, adoptată în 5 minute
Galerie foto

❚ Singurul proiect pe ordinea de zi, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe 2014, a trecut fără amendamente ❚ Astfel, veniturile totale au fost majorate cu peste 8 milioane de lei, bani care vor ajunge în mai multe sectoare, inclusiv cheltuieli de personal și credite

ANA MARIA POPESCU


Rectificare de buget aprobată de consilierii locali ai municipiului Târgovi ște! Ieri dimineață, aleșii municipali s-au întâlnit într-o ședință extraordinară pentru a dezbate și aproba o rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pe 2014. Au răspuns convocării la ședință 14 aleși locali, iar proiectul de rectificare, singurul de pe ordinea de zi, a fost adoptat fără comentarii sau amendamente.

Toți consilierii municipali au fost de acord cu propunerea de rectificare propusă de Executiv, singura excepție fiind un ales al Partidului Social Democrat care se pare că nu a fost pe deplin convins de explicațiile directorului economic al Primăriei și a ales să se abțină de la vot.

Așadar, consilierii municipali au fost de acord cu majorarea veniturilor totale cu 8.229.000 lei, bani care vor merge la cheltuieli de personal, credite, ordine publică și siguranță națională, învățământ, cultură, recreere și religie, asistență socială, protecția mediului.

Întâlnirea extraordinară a consilierilor municipali nu a durat mai mult de cinci minute, timp în care dezbaterile și votul au mers ca pe roate, consilierii înțelegându-se ca „frații” și neavând nici un fel de obiecții, neînțelegeri sau păreri în contradictoriu.