28.09.2021 00:18

Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară

Rectificarea bugetului CLM, aprobat în ședința extraordinară
Galerie foto

*Primul punct a fost pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat cu unanimitate de voturi

*Totodată, a fost aprobată cofinanțarea proiectului ,,Consolidarea și reabilitarea Clădirii 1 a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgoviște”

 

Ședință extraordinară fulger la Consiliul Local Municipal Târgoviște! Cu trei proiecte pe ordinea de zi, cei 18 consilieri aleși prezenți din 21 nu au avut nici un comentariu sau vreo completare în timpul ședinței. Primul punct a fost pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște pentru anul 2021. Acesta a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Al doilea proiect a fost unul important pentru infrastructura culturală a municipiului Târgoviște. Acesta prevede cofinanțarea obiectivului de investiții ,,Consolidarea și reabilitarea Clădirii 1 a Teatrului Municipal Tony Bulandra din Târgoviște”. Fără să stea prea mult pe gânduri, consilierii au votat în unanimitate și pentru acest proiect.

Al treilea proiect și ultimul a fost despre o investiție foarte importantă pe zona educațională, care se refera la finanțarea de la bugetul local a cheltuielilor care nu se finanțează de la bugetul de stat, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, etapa a II-a, pentru obiectivul de investiții ,,Extindere Reabilitare (Consolidare, Recompartimentare), Modernizare și Echipare Creșa Nr-ul 2”.

Și acest subpunct a primit toate voturile, iar consilierii aleși și-au urat să se vadă sănătoși miercuri la comisie, și joi, la ședința ordinară CLM, aferentă lunii septembrie 2021.

Ștefan Khalil