10.11.2021 00:12

Rectificare bugetară pentru plata persoanelor cu handicap pe lunile noiembrie și decembrie!

Rectificare bugetară pentru plata persoanelor cu handicap pe lunile noiembrie și decembrie!
Galerie foto

*„Asta nu trebuie să fie o scuză... că nu este guvern... La Niculești am 25 de însoțitori ai persoanelor cu handicap și 30 de indemnizații. Contribuția noastră, a autorităților locale, este de 10% și 90% se asigură de la bugetul statului’’, a punctat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare

 

Probleme cu plata persoanelor cu handicap și în comuna Niculești. Edilul localității, Dorinel Soare spune că multe unități administrativ teritoriale din județ se confruntă cu această problemă, mai ales acum pe sfârșit de an, lunile noiembrie și decembrie fiind descoperite la acest capitol.

,,Cred că peste tot este așa. Pe luna noiembrie nu o să avem de unde să plătim, trebuie să se facă obligatoriu o rectificare bugetară... Are cine să o facă... O poate face Parlamentul, ce mare lucu... Asta nu trebuie să fie o scuză... că nu este guvern... La Niculești am 25 de însoțitori ai persoanelor cu handicap și 30 de indemnizații. Contribuția noastră, a autorităților locale, este de 10% și 90% se asigură de la bugetul statului’’, a punctat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu