22.07.2014 00:10

Recoltele de la Potlogi au scăpat de urgia ploilor

Recoltele de la Potlogi au scăpat de urgia ploilor
Galerie foto

❚ În ceea ce privește infrastructura, s-a asfaltat și reabilitat cea mai mare parte a drumurilor județene și comunale din Potlogi

 

PETRE DRĂGUȚOIU


Prioritatea la zi în comuna Potlogi o reprezintă „recoltarea la grâu, orz, ovăz, care s-a realizat în procent de peste 50% (cultura mare); și cultura la porumb este o frumusețe”, a menționat primarul localității, prof. Nicolae Catrina.

 

Edilul-șef a mai subliniat că la Potlogi n-au fost nici în acest an intemperii, deoarece „ne apără creștinul domnitor Constantin Brâncoveanu, patronul localității, prin sacrificiul său și al celor patru fii, Constantin, Ștefan, Radu și Matei, pe altarul creștinătății. Nu avem probleme nici cu ploi peste limită, nici cu inundații”.

 

În ceea ce privește infrastructura, s-a asfaltat și reabilitat cea mai mare parte a drumurilor județene și comunale, cu fonduri asigurate din bugetul local și de la Consiliul Județean Dâmbovița, prin asociere (50%). O lucrare de asfaltare cu fonduri locale este în plină desfășurare pe distanța de 2,8 km în satul Românești, cu locuitorii majoritari de etnie rromă.

{GOOGLE_AD_BOX1}