07.06.2021 10:50

"REALIZARE LAC PENTRU AGREMENT, PRIN EXPLOATAREA AGREGATELOR MINERALE īn perimetrul Corbu, sat Ghirdoveni, com. I.L. Caragiale, jud. Dāmbovita"

Aceasta informare este efectuata de catre S.C. DRUPAS CONSTRUCTII  S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sector 1, str. Saradei, nr. 6, subsol, scara 1, ap. 1, ce intentioneaza sa solicite de la A.N. Apele Romane, Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita din Buzau, str. Bucegi nr. 20 bis, Aviz de Gospodarire a Apelor pentru investitia REALIZARE LAC PENTRU AGREMENT, PRIN EXPLOATAREA AGREGATELOR MINERALE în perimetrul Corbu, sat Ghirdoveni, com. I.L. Caragiale, jud. Dâmbovita

            Ca rezultat al procesului de productie vor rezulta, în prima faza, sorturi de agregate minerale urmat de realizarea unui lac de agrement..

            Aceasta solicitare este conforma cu prevederile Legii nr. 107/1996 cu modificarile si completarile ulterioare.

            Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea Avizului de Gospodarire a Apelor pot contacta solicitantul de Aviz la adresa mentionala.

            Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului la adresa mentionata, Dnul Bajan Ionut Telefon:0785348295; e-mail   [email protected].