08.07.2015 00:09

Reacție de fotbal mic

Reacție de fotbal mic
Galerie foto

COSTIN MIHAI

 


 

Mi-a atras ieri cineva atenția asupra unui comentariu postat pe pagina de facebook a lui Florin Marcu, finanțatorul formației de Liga a IV-a Săgeata Cătunu, ca o reacție a unui articol publicat în ziarul nostru.

Deranjat de faptul că am abordat un subiect de interes în opinia noastră, anume că AS Găești 2015 nu poate evolua în Liga a IV-a, echipă nou înființată care a fuzionat cu Săgeata Cătunu, Florin Marcu a lansat jigniri foarte grave la adresa subsemnatului, care pot face oricând obiectul unei acțiuni la instanța civilă. L-am perceput ca pe un personaj civilizat, care nu se coboară niciodată la un limbaj așa de mizerabil, ce mai abundă și în greșeli gramaticale.

L-am contactat telefonic pentru a-mi exprima dezamăgirea, argumentându-mi că acel mesaj a fost expediat de fratele său, care s-a folosit de pagina lui de facebook. L-a șters imediat, însă nu mă încălzește cu nimic. Dimpotrivă, îmi întărește convingerea că fotbalul județean propune mulți indivizi de o calitate îndoielnică, motiv pentru care am și luat decizia de a nu-i mai acorda o atenție prea mare, prezentând doar subiectele care ni se par mai interesante. Florin Marcu e de apreciat că vine de la București să bage bani într-o echipă dâmbovițeană, însă asta nu-i dă dreptul să lanseze asemenea jigniri. Până la urmă, e doar un ins care face pe finanțatorul la o formație sătească.

Nu e vina mea că reprezentanții echipelor din Cătunu și din Găești nu cunosc regulamentul, înființând un club cu scopul de a evolua în Liga a IV-a, dar fără drept de participare aici. O fi bogat omul, o avea afaceri prospere prin București, însă am văzut alții cu mult peste el, care au demostrat că merită respectați. Nici măcar nu i-am amintit numele în articolul respectiv. Sau poate că asta l-a deranjat, că am comunicat cu antrenorul Nicu Ifrim și nu cu el. Să fie sănătos, dar pentru mine chiar nu contează.