15.09.2022 00:20

Reabilitarea mai multor blocuri din Târgoviște

Reabilitarea mai multor blocuri din Târgoviște
Galerie foto

*Pentru această investiție vor fi accesate fonduri guvernamentale, dar și prin Programul Operațional Regional

*Totodată, primarul Daniel Cristian Stan a precizat că trebuie să fie implicare și din partea localnicilor

 

ȘTEFAN KHALIL


 

În ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, cei 17 consilieri aleși au aprobat câteva proiecte de hotărâre care privesc reabilitarea mai multor blocuri din municipiu. Primarul Daniel Cristian Stan a transmis în cadrul ședinței că este nevoie ca multe blocuri din oraș, în special din zona centrală, să fie supuse unui amplu proiect de reabilitare și modernizare.

Pentru această investiție vor fi accesate fonduri guvernamentale, dar și prin Programul Operațional Regional. Totodată, edilul șef a mai precizat că trebuie să fie implicare și din partea localnicilor.

„Avem prin PNNR, Valul Renovării, 9 pachete de blocuri (…) Mai avem și programul de fonduri de la Guvernul României, tot pentru reabilitare, așteptăm și Programul Operațional Regional, deci per total eu cred că vom avea câteva zeci de blocuri, nu de scări de bloc, care vor intra în reabilitare și vom schimba puțin percepția și din acest punct de vedere. Degeaba facem noi străzi, noi parcuri, alei pietonale, piețe publice, dacă blocurile arată cum arată, pentru că imaginea este într-adevăr una destul de urâtă”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Cele trei proiecte pentru renovarea blocurilor din Târgoviște au fost aprobate în unanimitate.