29.10.2021 00:17

Reabilitarea blocurilor, în tirul ședinței ordinare CLM

Reabilitarea blocurilor, în tirul ședinței ordinare CLM
Galerie foto

*Cele mai multe proiecte reprezentau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște

 

O ședință ordinară pașnică și însorită ca vremea de afară s-a desfășurat ieri la Consiliul Local Municipal Târgoviște! Contrele și înțepăturile politice dintre reprezentanții partidelor din Consiliul Local au fost adresate doar la nivel de glumă între  aleșii municipiului, anunțând  că va fi o ședință liniștită chiar dinainte să se așeze pe scaune. Aceștia au făcut, mai în glumă, mai în serios, haz de necaz de situația politică de la nivel național, uitând de rivalitatea creată în campania electorală de la nivel local de anul trecut.

După ce s-au întrebat și de sănătate, cei 20 de consilieri prezenți, din 21, au început să aprobe la foc automat cele 22 de proiecte de pe ordinea de zi, fără să aibă nimeni nicio nelămurire sau vreo obiecție. Cele mai multe proiecte reprezentau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a mai multor blocuri de locuințe din municipiul Târgoviște. Blocurile pentru care au fost aprobați indicatorii tehnico-economici se află în mai multe zone ale orașului.

Acestea sunt: strada Radu Popescu, strada Mihai Popescu, strada I.C. Brătianu, strada Căpitan Stănică Ilie, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Libertății și strada Revoluției. Toate proiectele au trecut în unanimitate de voturi. La finalul întrunirii, viceprimarul Cătălin Rădulescu a fost ales pentru a prezida ședința de luna viitoare.

 


Ștefan Khalil