22.07.2022 00:19

Reabilitare de amploare a infrastructurii rutiere

Reabilitare de amploare a infrastructurii rutiere
Galerie foto

*Primarul Daniel Cristian Stan a vorbit ieri despre proiectul de anvergură finanțat prin programul Anghel Saligny, care privește reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiu, iar valoarea totală pentru această investiție va fi de 43 de milioane de lei

 

Administrația publică locală se pregătește să mai bifeze o investiție importantă pe zona de infrastructură. Ieri, executivul Primăriei Târgoviște a făcut o vizită în teren la șantierul ce privește reabilitarea străzii Plantelor. Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Monica Ilie și city managerul orașului, Gabriel Boriga, a transmis că astăzi va fi turnat ultimul strat de asfalt pentru strada menționată, iar proiectul va fi finalizat în aceste zile. Totodată, primarul a mai vorbit și despre proiectul de anvergură pe Anghel Saligny, care privește reabilitarea mai multor străzi și bulevarde importante din municipiu, iar valoarea totală pentru această investiție va fi de 43 de milioane de lei.

„Ne aflăm pe strada Plantelor din municipiul Târgoviște, aici unde urmează să fie turnat ultimul strat de asfalt în cadrul proiectului de modernizare și reabilitare al acestei străzi. Pentru că tot discutăm despre capitolul infrastructură în municipiul Târgoviște, vreau să precizez că în perioada imediat următoare vor avea loc câteva intervenții foarte importante. Mă refer într-o primă etapă la proiectul de 43 de milioane de lei pe care îl vom derula Anghel Saligny. Aici avem străzi importante din municipiul Târgoviște. Voi da câteva exemple, este vorba despre Bulevardul Independenței, Bulevardul Libertății, Calea Domnească, strada 9 Mai, Virgil Drăghiceanu, Boerescu Zaharia, Gabriel Popescu. De asemenea, vor fi reabilitate străzi din microraionul nr 4, nr 5, Ana Ipătescu, Mihai Eminescu, Maior Brezișeanu, Pârvan Popescu, Costache Olăreanu și așa mai departe. Este vorba despre un proiect de 43 de milioane de lei. Finanțarea este asigurată de la Guvernul României prin Anghel Saligny. Sper ca luna aceasta, cel puțin luna viitoare să reușim să semnăm finanțarea. După aceea lucrăm la documentația pentru licitația de execuție și putem începe acel proiect anul acesta, dacă nu, cel puțin în primăvară” , a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil