02.04.2021 19:32

"Raportul de mediu și organizarea ședinței de dezbatere publică pentru Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor"

CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului de mediu și organizarea ședinței de dezbatere publică pentru Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor, județul Dâmbovița.

 

Raportul de mediu poate fi consultat la sediul Consiliului Județean Dâmbovița,  Piața Tricolorului, nr. 1, municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița – Direcția Urbanism și Amenajarea Teritoriului, în zilele de luni – vineri între orele 9,00 – 15,00 sau pe site www.cjd.ro și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, situat în municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței , nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi orele 9,00 – 15,00 și vineri între orele 9,00 – 13,00.

 

Ședința de dezbatere publică va avea loc în data de 14 mai 2021, ora 10,00, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, Sala Unirii.

 

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, situat în municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței , nr. 1, județul Dâmbovița, în zilele de luni – joi orele 9,00 – 15,00 și vineri, între orele 9,00 – 13,00 și la următoarea adresă de internet [email protected]

 

Observațiile publicului se primesc zilnic, în scris sub semnătură și cu date de identificare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, situat în municipiul Târgoviște, strada Calea Ialomiței , nr. 1, județul Dâmbovița, în termen de 45 de zile de la publicarea prezentului anunț.