23.10.2014 00:01

Rapid la 100 de puncte

Rapid la 100 de puncte
Galerie foto

❚ Chit că adversarul este unul modest, echipa târgovișteană are meritul de a fi tratat meciul cu seriozitate, impunându-se categoric ❚ Echipa lui Dan Fleșeriu a marcat peste 100 de puncte, nu a primit nici măcar unul în ultimele două sferturi și au punctat toate cele 12 jucătoare trecute pe foaie

COSTIN MIHAI


CSM Târgoviște a defilat ieri către victorie în deplasarea cu Rapid, în care a încercat să doboare recorduri.

Echipa lui Dan Fleșeriu a marcat peste 100 de puncte, nu a primit nici măcar unul în ultimele două sferturi și au punctat toate cele 12 jucătoare trecute pe foaie. Singurul capitol la care s-a suferit a fost cel al aruncărilor de 3 puncte, procentajul fiind extrem de modest (24%), cu doar 4 reușite din 17 încercări.

Fiecare jucătoare a stat pe parchet cel puțin 10 minute, astfel că Dan Fleșeriu le-a oferit o șansă tuturor. Chit că adversarul este unul modest, echipa târgovișteană are meritul de a fi tratat meciul cu seriozitate, impunându-se categoric.

Pentru CSM urmează o deplasare ceva mai grea, sâmbătă, la Tg. Mureș, pentru ca lunea viitoare să joace tot afară, la U Cluj. În mod normal, nici aceste meciuri nu ar trebui să pună probleme, campioana pornind cu prima șansă.