30.07.2015 00:02

Rapid Ibrianu se mută în Prahova

Rapid Ibrianu se mută în Prahova
Galerie foto

❚ „Vom avea sediul echipei în comuna Brazi, urmând să ne afiliem la AJF Prahova. Am vorbit cu cei de acolo și nu este nicio problemă, ne acceptă”, a transmis antrenorul de la Ibrianu, Florin Ștefan ❚ „Ne vom muta în Prahova din cauza lipsei juniorilor, noi întâmpinând probleme serioase în acest sens. Apoi, distanțele în Prahova sunt mai scurte decât la Dâmbovița, terenurile mai bune, iar calitatea echipelor net superioară”, a mai spus Ștefan, care este și observator în cadrul AJF Prahova

COSTINEL NEAGU


După Voința Crevedia, care a ales un transfer în Ilfov, încă o echipă din Dâmbovița dorește să se mute în alt județ.

Rapid Ibrianu, componentă a seriei Sud din Onoare, este foarte aproape de un transfer în Prahova, iar șansele ca ea să fie acceptată în județul vecin sunt foarte mari, în opinia antrenorului Florin Ștefan.

„Suntem foarte aproape să ne mutăm în Prahova, în proporție de 90% lucrurile sunt rezolvate. Patronul nostru va merge la AJF Dâmbovița, pentru a obține acceptul să ne transferăm în Prahova. Am discutat în cadrul echipei și am ajuns la concluzia că este mai bine să plecăm din Dâmbovița. Vom avea sediul echipei în comuna Brazi, urmând să ne afiliem la AJF Prahova. Am vorbit cu cei de acolo și nu este nicio problemă, ne acceptă”, a transmis Ștefan, care este și observator în județul vecin.

 

Ibrianu vrea să joace în Liga B din Prahova

Echipa din Ibrianu a anunțat încă din sezonul trecut că se gândește să se mute în Prahova, dar acum pare hotărâtă să facă acest pas. Rapid va fi înscrisă în Liga B din Prahova, un fel de eșalon trei de nivel județean, doar că acolo mai există și o Ligă C.

„În primul rând, ne vom muta în Prahova din cauza lipsei juniorilor, noi întâmpinând probleme serioase în acest sens. În Prahova, de exemplu, echipele de seniori nu au juniori. Cine vrea să își facă, își înscrie echipa în campionatul destinat juniorilor și nu joacă în deschiderea seniorilor, ca în Dâmbovița. Patronul nostru întâmpină probleme să susțină și cheltuielile destinate juniorilor, pe când acolo nu va mai avea grija acestora. Apoi, distanțele în Prahova sunt mai scurte decât la Dâmbovița. Nu ne mai deplasăm la Ghinești sau mai știu eu unde, și vom reduce cheltuielile. În campionatul vecin sunt terenuri bune, iar calitatea echipelor este net superioară față de Dâmbovița. Noi am fost împotrivă ca juniorii să joace în deschiderea seniorilor. Plus că eram obligați să folosim un junior în teren în campionatul viitor”, a încheiat Florin Ștefan.

Rapid Ibrianu a terminat pe locul 4 în ultima ediție din Liga a V-a din Dâmbovița, Seria Sud.