06.11.2018 00:09

Răcari - Gura Șuții, un derby complet

Răcari - Gura Șuții, un derby complet
Galerie foto

❚ „Dacă vom promova, să știți că vom juca la Liga a 3-a, la Nucet”, se destăinuie primarul de la Gura Șuții, Constantin Dinu, un pasionat al fenomenului fotbalistic ❚ Cei de la Răcari nu vor fi nevoiți să se deplaseze într-o altă localitate în cazul unei promovări, pentru că baza sportivă va intra oricum întrun proces de modernizare

 

COSTIN MIHAI

 


 

Răcari – Gura Șuții e derby-ul etapei la Liga a 4-a, între două echipe interesante, care emit pretenții la câștigarea seriei. „Dacă vom promova, să știți că vom juca la Liga a 3-a, la Nucet”, se destăinuie primarul de la Gura Șuții, Constantin Dinu, un pasionat al fenomenului fotbalistic. Cei de la Răcari nu vor fi nevoiți să se deplaseze într-o altă localitate în cazul unei promovări, pentru că baza sportivă va intra oricum într-un proces de modernizare. Gazonul arată excelent pentru această perioadă, pentru că oameni din cadrul Primăriei Răcari se ocupă de întreținerea lui. Ca o premieră în fotbalul dâmbovițean, suprafața de joc este irigată cu ajutorul unor aspersoare, instalate sub gazon. La Răcari se vor construi vestiare noi, dar și un teren de antrenament, cu suprafață sintetică. La cât de gospodar este primarul Marius Caravețeanu, suntem convinși că baza sportivă va fi extinsă. Până și o instalație de nocturnă e la stadion, adevărat, iluminată mai modest.

Ionuț Enache a ajuns la spital, comoționat

Orgoliile depășesc limitele încă de la meciul juniorilor, care au sărit la bătaie. Arbitrul Ionuț Onicescu înjură de mamă un puști de la gazde, iar antrenorul intră peste el la cabine. Seniorii ies la încălzire, însă fotografie de grup nu avem decât cu formația din Răcari. Ionuț Enache, jucătorul descoperit de noi sezonul trecut că evolua atât la Gura Șuții, cât și la Atletic Bradu, în Liga a 3-a, nu și-a lăsat colegii să se tragă în poză. Este cel care și-a arbitrat propria echipă, fiind delegat din județul Argeș. Din păcate, a părăsit terenul comoționat, fiind preluat de o Ambulanță. „L-au vânat tot meciul”, a reacționat furios primarul Titel Dinu. Nemulțumiri și mai mari la adresa arbitrajului a avut Daniel Micu, delegatul echipei locale, care a urmărit meciul din tribună, însă în opinia noastră arbitrajul a fost unul bun. Codruț Tudor a reprezentat o surpriză plăcută, cu o prestație curajoasă. S-a terminat 1-1 (goluri Costea 67, respectiv Iordache 69). Răcari: Bicher – Tudor, B. Dinu, Stoian, Mirescu – D. Neagu, L. Plăcintă, Penescu, Cravcescu – Voinea, Costea. Antrenor: Marinică Ionică. Gura Șuții: Eftimie – Motolici, I. Radu, Dragne, Arabolu – Scripcariu, Căldăraru, C. Ion, Iordache – Enache, Stănescu. Antrenor: Victor Nicolae.