21.08.2018 00:20

Pucioasa se va schimba la față cu bani europeni

Pucioasa se va schimba la față cu bani europeni
Galerie foto

*Parlamentarul își bazează afirmațiile pe multitudinea de proiecte pe care administrația locală de la Pucioasa le-a depus pentru a accesa bani europeni

*„Sunt 8 proiecte depuse și aproape toate vor fi finațate. Alte 7 proiecte sunt în pregătire la UAT Pucioasa, deci, în total, 15 proiecte”, a declarat deputatul Corneliu Ștefan

 

VIOLETA STANCIU


 

Orașul stațiune Pucioasa se va schimba la față în următorii ani, susține deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care răspunde de zona de nord a județului Dâmbovița. Parlamentarul se bazează pe multitudinea de proiecte pe care administrația locală de la Pucioasa le-a depus pentru a accesa bani europeni.

Practic, spune deputatul, în următorii 5-6 ani toată infrastructura orașului Pucioasa va fi pusă la punct, grație fondurilor europene care urmează să fie atrase în localitate.

„Noua administrație a orașului Pucioasa are cele mai multe proiecte depuse pe Programul Operațional Regional (POR), pe fonduri europene. Are 8 proiecte depuse și aproape toate vor fi finațate. Alte 7 proiecte sunt în pregătire la UAT Pucioasa, deci, în total, 15 proiecte pe bani europeni. În maxim 5-6 ani, toată infrastructura (apă, canalizare, școli, parcuri) din orașul Pucioasa va fi pusă la punct. Acesta a fost și scopul pentru care am făcut interpelarea către d-na prim ministru, pentru a pune în valoare cu adevărat Stațiunea Balneară Pucioasa care va fi una de reper la nivel național. De asemenea, așteptăm programul guvernamental pentru a atrage și alte fonduri privind dezvoltarea stațiunii și, nu în ultimul rând, pentru a atrage  investitori în zonă, pentru a dezvolta zona turistică din arealul orașului Pucioasa”, declarat deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan.