18.10.2021 00:11

Pucioasa revine din nou

Pucioasa revine din nou
Galerie foto

* Condusă la pauză de Steagu Roșu Brașov, gol Șerban, formația antrenată de Sică Bîrdeș s-a dezlănțuit spre final, când a marcat prin Calofir, Enache și Iamandache

 

FC Pucioasa a bifat o nouă revenire spectaculoasă, specialitatea casei pentru echipa de pe Patrana. Condusă la pauză de Steagu Roșu Brașov, gol Șerban (8), formația antrenată de Sică Bîrdeș s-a dezlănțuit spre final, când a marcat prin Calofir (67), Enache (74) și Iamandache (85). Succesul de sâmbătă menține echipa dâmbovițeană pe podiumul Seriei C5, pe locul 3, la două puncte distanță de AFC Odorheiu Secuiesc și Sepsi 2 Sf. Gheorghe.

La felul în care arată, Pucioasa are șanse mari de a prinde play-off-ul, unde se califică primele patru clasate. Cu cel mai bun atac din serie (21 de goluri marcate) și cu un singur eșec în opt partide, ,,bombonarii” au cel prolific sezon din istoria clubului. Sică Bîrdeș a folosit cu SR Brașov o formulă de start cu Ghițescu – Simion, Marina, Calofir, Diță, Samoilă, Țilică, Dragnea, Stoica, Nisipeanu și Iamandache. Rezerve au fost Petre, Lungeanu și Enache. Pucioasa se va deplasa sâmbătă la Brașov, unde va întâlni ultima clasată, Kids Tâmpa.

C.M.