28.11.2022 00:14

Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni

Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
Galerie foto

* Etapa următoare, în ultimul meci din 2022, Pucioasa evoluează în deplasare, la Moreni. În tur, meciul dintre cele două formații dâmbovițene s-a încheiat la egalitate, 2-2

 

În etapa cu numărul 14 din Liga a 3-a, FC Pucioasa a jucat pe teren propriu cu una dintre formațiile care luptă pentru promovare în acest sezon, SC Popești-Leordeni. Meciul disputat pe stadionul „Dumitru Tică Popescu” a fost oficiat de Cătălin  Drugea, ajutat de Daniel Nistor și Viorel Pânzaru. Calculele hârtiei o dădeau drept favorită pe echipa oaspete, însă trupa lui Sică Bârdeș a reușit să facă o partidă bună și să obțină un rezultat pozitiv, 0-0, în meciul disputat vinerea trecută. FC Pucioasa a început în următoarea formulă Ghițescu - Petre, Marina, Ciobanu, Samoilă -  Țilică, Aron, Croitoru - Fuiorea, Calofir, Nisipeanu, iar pe parcurs au mai intrat Diță, Tudor și Căpraru.

Penalty apărat de Ghițescu

Echipa dâmbovițeană a trebuit să sufere destul de mult pentru a obține un punct din meciul cu Popești-Leordeni. În prima parte a jocului, portarul Răzvan Ghițescu a reușit să apere o lovitură de pedeapsă, iar în ultimele 30 de minute FC Pucioasa a fost nevoită să evolueze în inferioritate numerică, pentru că Ciobanu a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. În urma acestui rezultat, echipa lui Bârdeș a ajuns la 13 puncte și ocupă locul 8 în Seria C4.

Etapa următoare, în ultimul meci din 2022, Pucioasa evoluează în deplasare, la Moreni. În tur, meciul dintre cele două formații dâmbovițene s-a încheiat la egalitate, 2-2. După meciul cu Flacăra, FC Pucioasa mai are de jucat cu Muscelul Câmpulung Elite și CS Dinamo București, ambele partide în primăvara anului 2023. Chiar dacă mai păstrează șanse la play-off, trupa dâmbovițeană depinde foarte mult de rezultatele celorlalte echipe.

 

 

Cosmin Sava