25.03.2019 00:09

Pucioasa rămâne fără victorie în retur

Pucioasa rămâne fără victorie în retur
Galerie foto

❚ După o primă repriză bună, în care Pucioasa a avut ocazii, de notat fiind mingea trimisă de Ionuț Constantin în bara transversală, dar și golul anulat al lui Calofir, echipa pregătită de Cosmin Lunescu a cedat ❚ Runda viitoare, echipa de pe Patrana joacă pe teren propriu în compania celor de la FC Voluntari 2, formație care ocupă locul 8 în acest moment.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: „Extensiv”. Au marcat: Spahija (54), Frăsinescu (83). Au arbitrat: Ana Maria Terteleac (Berceni) – Ionuț Neacșu, Daniel Călin (ambii din București). Observatori FRF: Marcel Marin (Ploiești) și Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin). Craiova 2: Preduț - Nițuică (55 Albăstroiu), Spahija, Puțaru (83 Mitran), Pătulea – Popescu, Dobre – Vulpe, N. Constantin (75 Frăsinescu), Trașcă – Pascu (77 Nițu). Antrenor: Dragoș Bon. Pucioasa: Duță – Călin, I. Constantin, Blas, Diță – Dovleac (46 Călinescu), Lungeanu (76 Vlada), Parghel, Iamandache – Lețu, Dovleac. Antrenor: Cosmin Lunescu.

Golurile au venit în partea secundă

Echipa dâmbovițeană rămâne fără victorie în meciurile oficiale din acest an, după ce a cedat și în ultimul etapă, în meciul disputat contra celor de la CS U Craiova 2. După o primă repriză bună, în care Pucioasa a avut ocazii, de notat fiind mingea trimisă de Ionuț Constantin în bara transversală, dar și golul anulat al lui Calofir, echipa pregătită de Cosmin Lunescu a cedat după pauză, chiar dacă a mai avut ocazii prin Lețu. Jucătorii pregătiți de Dragoș Bon au fost mai atenți la finalizare și au reușit să puncteze de două ori în partea secundă a jocului, prin Spahija și Frăsinescu, reușind să-și asigure un succes important. În urma acestui rezultat, Pucioasa a coborât pe locul 10, având 25 de puncte în acest moment. Runda viitoare, echipa lui Lunescu joacă pe teren propriu în compania celor de la FC Voluntari 2, formație care ocupă locul 8 în acest moment.