26.09.2022 00:10

Pucioasa pierde încă un meci

Pucioasa pierde încă un meci
Galerie foto

* Vlada a deschis scorul în minutul 31, iar imediat după pauză, în minutul 46, a stabilit scorul final, 2-0 pentru Popești-Leordeni.

 

FC Pucioasa are parte de un sezon mai complicat decât precedentul, în care a ajuns la primul baraj pentru promovarea în liga secundă. Echipa pregătită de Sică Bârdeș face parte dintr-o serie mai puternică în această stagiune, iar acest lucru se reflectă în rezultatele obținute de FC Pucioasa până acum. În ultima etapă, echipa dâmbovițeană a jucat în deplasare, cu SC Popești-Leordeni, una dintre formațiile care luptă pentru promovarea în eșalonul secund. În meciul disputat sâmbătă, Bârdeș a trimis pe teren următoarea echipă de start: Ghițescu-Călin, Marina, Samoilă, Diță- Fuiorea, Enache, Dragnea- Croitoru, Nisipeanu, Calofir, iar pe parcurs au mai intrat Aron, Căpraru și Vintilă.

Diferența de valoare dintre cele două formații s-a cunoscut și pe tabela de marcaj. Echipa din Popești-Leordeni a marcat de două ori, câte o reușită în fiecare repriză, dar marcatorul a fost același, Marian Vlada, poate cel mai experimentat jucător de pe teren, cu meciuri la echipe precum CSM Slatina și Rapid București. Vlada a deschis scorul în minutul 31, iar imediat după pauză, în minutul 46, a stabilit scorul final, 2-0 pentru Popești-Leordeni. În urma acestui rezultat, FC Pucioasa rămâne cu șapte puncte și ocupă locul 6 în Seria C4. Runda următoare, formația lui Sică Bârdeș întâlnește Flacăra Moreni pe teren propriu. Cele două formații au mai avut un duel în acest sezon, în turul 2 al Cupei României, partidă câștigată de morenari cu 6-2.

Cosmin Sava