16.09.2021 00:11

Pucioasa merge mai departe, e important

Pucioasa merge mai departe, e important
Galerie foto

FC Pucioasa a reușit să depășească, pentru moment, șocul provocat de scandalul vaccinurilor, continuând evoluțiile în Seria a 5-a din Liga a 3-a. După o perioadă tulbure, de incertitudini și anchete, activitatea și-a reluat cursul normal pe Patrana, odată cu revenirea antrenorului principal Nicu Croitoru, de la acțiunea lotului național U19. Pe locul 4, fără înfrângere și cu un meci restant, Pucioasa a provocat respect printre colegele de competiție, într-o serie destul de puternică.

Chiar dacă afectată moral, formația de pe Patrana își continuă parcursul într-un eșalon național, unde fotbalul dâmbovițean propune puține echipe. La Liga a 3-a mai activează Flacăra Moreni, în divizia secundă nu avem nicio reprezentantă, doar Chindia ține steagul sus în primul eșalon. Miza menținerii formației din Pucioasa în competiție este și mai mare, ținând cont că aceasta dezvoltă un parteneriat interesant cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, astfel încât cei mai buni juniori republicani de aici pot activa și pentru divizionara C.

Cum Nicu Croitoru este antrenor la ambele structuri fotbalistice, poate gestiona inteligent această colaborare, cu avantaje pentru toate părțile. Pucioasa își acoperă segmentul Underi, în timp ce CSȘ Târgoviște oferă meciuri la nivel de seniori, Liga a 3-a, unor juniori de certă perspectivă, medaliați cu bronz la ultimul Campionatul Național U19. Pentru cele două cluburi partenere, dar și pentru fotbalul dâmbovițean, e foarte important ca FC Pucioasa să-și continue activitatea.

Costin Mihai