12.01.2022 00:11

Pucioasa începe să atragă atenția

Pucioasa începe să atragă atenția
Galerie foto

Surpriza plăcuta din fotbalul dâmbovițean în anul 2021 a fost FC Pucioasa, pentru că echipa pregătită în prezent de Sică Bârdeș a încheiat anul pe locul secund în Seria C5. După ce a început sezonul cu emoții, pentru că situația financiară nu era tocmai cea mai bună, a urmat și scandalul legat de adeverințele false de vaccinare, subiect care a atras atenția chiar și presei centrale.

În ciuda acestor probleme, fotbaliștii echipei din Pucioasa, fie că au fost conduși de Nicu Croitoru sau, mai apoi, de Sică Bârdeș, și-au văzut de treabă, au muncit, iar rezultatele obținute nu sunt întâmplătoare. Chiar dacă mai sunt trei partide de disputat din sezonul regulat, FC Pucioasa este sigură de prezența în play-off. Rezultatele obținute de echipa dâmbovițeană au atras atenția altor echipe. Nicu Croitoru a preluat banca tehnică a divizionarei secunde Poli Timișoara, după un început foarte bun de sezon, iar acum au apărut discuții legate de interesul altor formații pentru jucătorii echipei din Pucioasa.

Alin Nisipeanu ar fi în discuții cu liderul seriei, AFC Odorheiu Secuiesc, în timp ce Alex Iamandache ar putea ajunge la Poli Timișoara, în timp ce Cătălin Tolea se pregătește cu Petrolul Ploiești, prima clasată din Liga a 2-a. Echipa din Pucioasa a impresionat și prin jocul prestat, având cel mai bun atac din serie și a doua cea mai bună apărare. Aceste lucruri nu au rămas neobservate, iar faptul că Nisipeanu, Iamandache și Tolea ar putea face pasul la echipe mai puternice și mai potente din  punct de vedere financiar, ar trebui să reprezinte un punct de mândrie pentru proiectul fotbalistic din Pucioasa, iar cei implicați la aici, mai ales jucătorii, ar face bine să urmeze aceeași linie, ca în prima parte a acestui sezon. Chiar dacă mediul nu este tocmai cel mai bun pentru a face performanță, Pucioasa și-a depășit limitele până acum și este capabilă de lucruri frumoase și în play-off.

Fără un stadion modern, fără o bază de pregătire de nivel înalt și fără un buget consistent, Pucioasa a reușit să dea de pământ cu mai toate adversarele din acest sezon, iar acest lucru nu poate decât să demonstrează că la echipa pregătită de Sică Bârdeș se lucrează bine și că se pot obține rezultate bune, chiar și în condiții mai modeste. Pucioasa începe să atragă atenția și sper să meargă pe același drum, și în partea secundă a sezonului.