29.11.2021 00:08

Pucioasa distruge satelitul lui Sepsi

Pucioasa distruge satelitul lui Sepsi
Galerie foto

* Un succes senzațional, care duce echipa de pe Patrana pe locul 2, cu 29 de puncte, la două lungimi de liderul AFC Odorheiu Secuiesc

 

FC Pucioasa a reușit sâmbătă o victorie senzațională, reușind să depășească la scor de tenis una dintre fruntașele Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Sepsi 2 Sf. Gheorghe. Echipa de pe Patrana s-a impus cu un categoric 6-0, după reușitele lui Nisipeanu (7, 18, 71), Simion (15), Calofir (40) și Țilică (77). Un succes senzațional, care duce Pucioasa pe locul 2, cu 29 de puncte, la două lungimi de liderul AFC Odorheiu Secuiesc.

În acest moment, cu patru etape înaintea finalului de sezon regular, gruparea dâmbovițeană nu prea mai poate rata prezența în play-off, acolo unde se califică primele patru clasate. Sică Bîrdeș și Cosmin Toboșaru au folosit o formulă de start cu Ghițescu – Samoilă, Simion, Marina, Diță, Calofir, Lungeanu, Țilică, Dragnea, Iamandache, Nisipeanu. Au mai jucat Petre, Ene, Enache și Tolea. Pucioasa va juca vineri ultimul meci al anului cu Hermannstadt 2, în deplasare și nu poate rata podiumul în C5, având șanse chiar la poziția de lider.

 

 

C.M.