20.11.2023 00:08

Pucioasa, al doilea eșec consecutiv

Pucioasa, al doilea eșec consecutiv
Galerie foto

* Echipa de pe Patrana are 18 puncte după 13 etape și ocupă locul 5, la un singur punct în spatele locului 4, pe care se clasează în prezent Dunărea Giurgiu

 

FC Pucioasa a jucat în deplasare, pe terenul formației CS Blejoi, în cadrul etapei cu numărul 13 din această stagiune a Ligii a 3-a. Moralul elevilor lui Sică Bârdeș nu era unul bun, pentru că echipa dâmbovițeană venea după o înfrângere surprinzătoare cu Tricolorul Breaza. Pentru meciul de la Blejoi, Bârdeș a ales următoarea echipă de start: Ghițescu - Brătucu, Marina, Vasilescu, Diță -  Samoilă, Petre, Dragnea - Enache, Calofir, Ioniță, iar pe parcurs au mai intrat  Croitoru, Serafim și Călin. Pe terenul formației care ocupă locul secund în Seria C4, FC Pucioasa a rezistat mai bine de 80 de minute.

Pucioasa se îndrepta către un punct important, însă gazdele au deschis scorul prin Dragoș Mănescu, în minutul 83, iar Ionuț Serban a stabilit scorul final, 2-0, din penalty, în minutul 87. FC Pucioasa are 18 puncte după 13 etape și ocupă locul 5, la un singur punct în spatele locului 4, pe care se clasează în prezent Dunărea Giurgiu. Pentru echipa pregătită de Sică Bârdeș urmează un meci pe teren propriu, cu CSO Plopeni, echipa de pe locul 6, cu 17 puncte. În tur s-a impus Pucioasa cu 2-1.

Foto: CSO Blejoi

 

 

Cosmin Sava