18.03.2019 00:08

Pucioasa a scăpat victoria printre degete

Pucioasa a scăpat victoria printre degete
Galerie foto

* Formația pregătită de Cosmin Lunescu a părut să dețină controlul jocului, reușind o primă repriză foarte bună, în care a ținut trupa lui Nicolo Napoli departe de poarta apărată de Agachi * Finalul a fost incredibil! Universitatea a primit un penalty, Agachi a fost eliminat, pentru că a văzut al doilea cartonaș galben, iar Bălan a egalat în minutul 90+7 din lovitură de pedeapsă * Pucioasa ocupă în acest moment locul 9 în clasament, cu 25 de puncte, iar runda viitoare joacă în deplasare la CS U Craiova 2, formația de pe locul 11

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: “Dumitru Popescu Tică”. Spectatori: 2.200. Au marcat: Calofir (10-pen), Marina (16) / Dănănae (60), Bălan (90+7– pen). Cartonașe galbene: Lețu (68) / Kovari (7). Cartonașe roșii: Marina (70), Agachi (90+5). Au arbitrat: Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Gabriel Neagu (Călărași), Mihai Bălțatu (Buftea). Observatori FRF: Corneliu Fecioru (București) și Alexandru Gherghe (Făgăraș). Pucioasa: Agachi - Călin, Marina, I. Constantin, Diță (90+2 Codroiu) - Dovleac (56 Grigorescu), Parghel (71 Blas), Lungeanu, Iamandache - Calofir, Lețu (90+3 Duță). Antrenor: Cosmin Lunescu. Craiova: Chindriș - Kovari (46 Tănase), Dănănae, Suciu, Negru - Raicea (75 Avram), Takahashi, Keita, Răducanu - Bălan, Adarabioyo (46 Codoban). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cosmin Lunescu, debut spectaculos ca antrenor

Pucioasa a început bine meciul din etapa cu numărul 18 a acestui sezon de Liga a 3-a, disputat pe teren propriu împotriva celor de la FC U Craiova, reușind să deschidă scorul în minutul 10, prin Calofir, cel care a transformat fără probleme o lovitură de pedeapsă. Marina a mărit diferența în minutul 16, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 25 de metri. Formația pregătită de Cosmin Lunescu a părut să dețină controlul jocului, reușind o primă repriză foarte bună, în care a ținut trupa lui Nicolo Napoli departe de poarta apărată de Agachi.

Craiova a egalat din penalty, la ultima fază

Situația s-a schimbat după pauză, Dănănae a reușit să reducă din diferență în minutul 60, Narcis Marina a văzut al doilea galben și a fost eliminat în minutul 70, iar de atunci formația din Craiova a împins jocul spre poarta dâmbovițenilor. Finalul a fost incredibil! Universitatea a primit un penalty, Agachi a fost eliminat pentru că a văzut al doilea cartonaș galben, iar Bălan a egalat în minutul 90+7. S-a terminat 2-2, iar echipa din Pucioasa a scăpat printre degete o victorie mare și rămâne fără victorie în acest retur. Dâmbovițenii ocupă în acest moment locul 9 în clasament, cu 25 de puncte, iar runda viitoare joacă în deplasare la CS U Craiova 2, formația de pe locul 11.