11.03.2024 00:07

Pucioasa a remizat cu Muscelul Câmpulung

Pucioasa a remizat cu Muscelul Câmpulung
Galerie foto

* În urma acestui rezultat, echipa de pe Patrana a ajuns la 22 de puncte și rămâne pe locul 5, la trei lungimi distanță de Dunărea Giurgiu, ocupanta locului 4

 

În primul meci oficial din anul 2024, FC Pucioasa a primit vizita formației ARO Muscelul Câmpulung Muscel. Partida a fost una foarte importantă pentru echipa lui Sică Bârdeș, implicată în lupta pentru un loc de play-off. În această partidă, FC Pucioasa a început cu următoarea formulă: Ghițescu - Brătucu, Alexandrescu, Marina, Simion - Samoilă, Enache, Dragnea - Ioniță, Stere, Calofir, iar pe parcurs au mai intrat Croitoru, Bobea, Diță și Serafim. De partea cealalăt, Ionuț Mihu s-a bazat pe Silveanu - Grecu, Robu, Vasilescu, Oprean, Chiper, Măzărache, Pia, Florescu, Jenaru și Durdun, iar pe parcurs au mai intrat Peștișor, Grigore, Niță și Șerban.

Rezultat negativ în lupta pentru play-off

Deși avea nevoie de victorie, echipa dâmbovițeană nu a reușit să se impună, meciul terminându-se cu un rezultat de egalitate, 0-0. În urma acestui rezultat, FC Pucioasa a ajuns la 22 de puncte și rămâne pe locul 5, la trei lungimi distanță de Dunărea Giurgiu, ocupanta locului 4, ultimul care duce în play-off. Până la finalul sezonului regulat, Pucioasa mai are meciuri cu SC Popești-Leordeni și CS Păulești, în timp ce formația din Giurgiu va întâlni CSO Plopeni și Tricolorul Breaza. În meciurile directe dintre Pucioasa și Giurgiu victoriile au fost împărțite. În tur, echipa lui Sică Bârdeș s-a impus cu 2-1, în timp ce meciul retur a fost câștigat de Dunărea cu 3-2.

 

 

 

Cosmin Sava