25.05.2022 00:07

Pucioasa – Slatina, baraj pentru Liga a 2-a

Pucioasa – Slatina, baraj pentru Liga a 2-a
Galerie foto

* Echipa lui Sică Bîrdeș a avut un parcurs bun în play-off, înregistrând cinci victorii, o remiză și trei înfrângeri, rezultate care au clasat-o pe locul 2

 

La începutului sezonului, ținând cont de problemele financiare despre care se tot vorbea, dâmbovițenii așteptau ca FC Pucioasa să evite cu greu retrogradarea din Liga a 3-a. Lucrurile nu au stat așa, iar echipa dâmbovițeană a produs un fotbal bun, care a ținut-o constant pe locurile fruntașe ale Seriei C5. Nicu Croitoru a început sezonul pe banca tehnică a celor de la FC Pucioasa, poziție care a fost preluată ulterior de Sică Bîrdeș. Echipa dâmbovițeană a reușit să încheie sezonul pe locul 2, clasare care îi oferă posibilitatea de a juca în primul baraj pentru promovarea în liga secundă, urmând să întâlnească pe CSM Slatina.

Turul se joacă la Pucioasa 

Meciul tur se joacă astăzi, la Pucioasa, de la ora 18.00, iar returul va avea loc sâmbătă, pe terenul formației din Slatina, începând cu ora 17:30. FC Pucioasa a avut un parcurs bun în play-off, înregistrând cinci victorii, o remiză și trei înfrângeri, rezultate care au clasat-o pe locul 2, cu 53 de puncte, la nouă lungimi în spatele celor de la Odorheiu Secuiesc. De partea cealaltă, CSM Slatina a câștigat cinci meciuri în play-off, a remizat de două ori și a înregistrat două înfrângeri, clasându-se pe primul loc în Seria C6 la finalul sezonului, cu 58 de puncte, cu șase mai mult decât Viitorul Dăești. Învingătoarea barajului dintre Pucioasa și Slatina va juca ulterior cu învingătoarea din „dubla” Odorheiu Secuiesc - Dăești pentru a stabili echipa promovată în Liga a 2-a.

Program complet

Mai sunt programate următoarele partide: CSM Focșani (Locul 2, Seria 2) – Dante Botoșani (Locul 1, Seria 1); Foresta Suceava (Locul 2, Seria 1) – SC Oțelul Galați (Locul 1, Seria 2); CS Tunari (Locul 2, Seria 4) – CS Afumați (Locul 1, Seria 3); SC Popești Leordeni (Locul 2, Seria 3) – Progresul Spartac (Locul 1, Seria 4); CSC Ghiroda și Giarmata Vii (Locul 2, Seria 8) – CSM Reșița (Locul 1, Seria 7); CSM Deva (Locul 2, Seria 7) – CSC Dumbrăvița (Locul 1, Seria 8); CA Oradea (Locul 2, Seria 10) – CS Hunedoara (Locul 1, Seria 9) și Metalurgistul Cugir (Locul 2, Seria 9) – Minaur Baia Mare (Locul 1, Seria 10)

Cosmin Sava