24.11.2014 00:16

PSD va continua colaborarea cu partenerii din campania electorală

❚ Președintele social-democraților dâmbovițeni, Adrian Țuțuianu, vrea să semneze și parafeze protocoale de sprijin reciproc cu PP-DD, PLR, Partida Romilor sau PRM ❚ Acestea au ca obiectiv dezvoltarea județului și o activitate în interesul dâmbovițenilor

A.M.P.


Partidul Social Democrat Dâmbovița promovează ideea „președintelui care unește” și după alegerile prezidențiale! Pentru că își dorește unitate, liniște și prosperitate pentru județul Dâmbovița, președintele Organizației Județene PSD, Adrian Țuțuianu, a anunțat că va încheia protocoale de colaborare cu toate formațiunile politice care au luptat în campania electorală alături de social-democrați.

Liderul PSD Dâmbovița vrea să semneze și parafeze protocoale de sprijin reciproc atât cu PP-DD, cât și cu PLR, Partida Romilor sau PRM.

„Vom încheia un protocol cu toate partidele care și-au arătat susținerea pentru noi la alegeri. ªi după acestea alegeri promovăm ideea președintelui care unește, ideea unei societăți care se strânge laolaltă pentru obiective de interes major. Îmi doresc să semnez protocoale cu toți cei care ne-au susținut, care să vizeze sprijin reciproc pentru dezvoltarea județului Dâmbovița și pentru un climat de normalitate, de legalitate, de activitate care să vină în sprijinul problemelor oamenilor”, a precizat Adrian Țuțuianu, președinte PSD Dâmbovița.