26.08.2014 00:12

PSD Târgoviște va participa cu 1000 de delegați la Conferința Extraordinară Județeană

PSD Târgoviște va participa cu 1000 de delegați la Conferința Extraordinară Județeană
Galerie foto

❚ Numărul delegaților a fost stabilit în cadrul Conferinței Extraordinare a PSD Târgoviște ❚ Tot la această întâlnire a fost stabilită și strategia politică pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an ❚ Catalogând-o „cea mai importantă competiție electorală din ultimii 10 ani”, președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, promite implicare totală pentru ca Victor Ponta să fie ales președintele României

ANA MARIA POPESCU


PSD Târgoviște participă cu 1000 de delegați la Conferința Extraordinară Județeană care va avea loc în luna septembrie, la Sala Polivalentă din municipiul Târgoviște!

Numărul delegaților a fost stabilit în cadrul Conferinței Extraordinare a PSD Târgoviște, întâlnire unde a fost de asemenea stabilită și strategia politică pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie a acestui an.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

PSD Târgoviște, gata de bătălia electorală pentru prezidențiale!

Potrivit președintelui PSD Târgoviște, Cristian Stan, în cadrul Conferinței, la care au participat peste 400 de social-democrați târgovișteni, s-a aprobat și programul de activități atât pentru perioada precampaniei, cât și pentru campania electorală destinată prezidențialelor din toamnă.

Liderul PSD Târgoviște susține că social-democrații târgovișteni și nu numai sunt pregătiți să „lupte” cu adversarii politici în campania electorală și să depună toate eforturile necesare pentru ca prezidențiabilul Victor Ponta să preia cârma țării.

„A avut loc Conferința Extraordinară a PSD Târgoviște, la care au participat aproximativ 400 de persoane. În cadrul Conferinței a fost aprobat raportul de activitate și s-a stabilit și aprobat programul de activități în vederea precampaniei și campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Totodată, au fost desemnați aproximativ 1.000 de delegați ai Organizației PSD Târgoviște la Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița, care va avea loc la Sala Sporturilor. Organizația este pregătită în vederea intrării în, poate, cea mai importantă competiție electorală din ultimii 10 ani, în opinia mea. Vom da absolut tot ceea ce putem pentru ca Victor Ponta să fie ales președintele României”, a arătat Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște.