31.10.2014 00:12

PSD Târgoviște cere poliției să monitorizeze ilegalitățile electorale

❚ Cristian Stan, președintele social-democraților târgovișteni, solicită public Poliției Municipiului Târgoviște și Poliției Locale să-și facă datoria, una dintre nemulțumirile PSD fiind faptul că afișele de pe panourile electorale sunt fie vandalizate, fie acoperite de tot felul de alte anunțuri

A. M. P.


Pe final de campanie electorală și în perspectiva celei viitoare din turul doi al alegerilor prezidențiale, președintele PSD Târgoviște solicită polițiștilor târgovișteni să ia toate măsurile care se impun pentru a face ordine.

Liderul socialdemocraților târgovișteni cere Poliției Municipiului Târgoviște să monitorizeze toate aspectele nelegale din această campanie electorală și vinovații să răspundă în fața legii.

 

„Poliția Locală are obligația de a asigura

integritatea afișelor electorale legal amplasate”

Totodată, nemulțumit că afișele de pe panourile electorale sunt fie vandalizate, fie acoperite de tot felul de alte anunțuri, președintele PSD Târgoviște cere și Poliției Locale să-și facă datoria și să-i identifice pe cei care acoperă afișajul electoral legal amplasat.

„Solicit în mod public Poliției Municipiului Târgoviște să ia măsurile care se impun în vederea asigurării integrității, a climatului de ordine care trebuie să caracterizeze nu numai perioada campaniei electorale, dar în general și viața publică a municipiului Târgoviște. Mai ales în această perioadă electorală, solicit să se monitorizeze aspectele care încalcă legea. De asemenea, solicit Poliției Locale Târgoviște să își facă datoria, să identifice persoanele care în mod nelegal acoperă afișajul competitorilor electorali, indiferent care sunt acești competitori. Potrivit legii privind alegerea președintelui României, Poliția Locală are obligația de a asigura integritatea afișelor electorale legal amplasate”, a precizat Cristian Stan.