28.05.2020 14:53

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean

PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la Consiliul Județean
Galerie foto

PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița! Lucrurile au fost tranșate în Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița care a avut loc în ziua de marți, 26 mai 2020. Decizia luată de social democrații dâmbovițeni pune capăt subiectului privind existența unui candidat comun din partea unei posibile alianțe PSD Dâmbovița – PRO România Dâmbovița pentru șefia CJD. Cel care a anunțat acest lucru a fost purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Costin Cozma în cadrul conferinței de presă online de joi, 28 mai. 

„În urma celor două întâlniri cu d-ul Adrian Țuțuianu discuțiile au avut, din păcate, un singur subiect... dorința d-ului Țuțuianu de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al CJD. Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții vă pot spune că   Biroul Permanent Județean al PSD a hotărât, marți, seara, într-o ședință online, în unanimitate, că Organizația PSD  Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Pot spune încă o dată, ferm, răspicat și corect, că nu avem în PRO România un adversar politic, însă noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop – interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor. PSD Dâmbovița are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă care va implementa soluții care țin cont de grijile și nevoile reale ale oamenilor”, a declarat Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, fără a indica și numele candidatului PSD Dâmbovița la șefia CJD.