16.05.2018 00:21

"PSD Dâmbovița o să simtă curând opoziția"


Galerie foto

* Gabriel Grozavu, a fost numit președinte interimar al organizației PNL Dâmbovița: „Nu mi-am dorit funcția, dar se ajungea la o adevărată tevatură cu o numire de la București a unui vicepreședinte PNL”  * Organizația PNL Dâmbovița a intrat sub monitorizarea vicepreședinților PNL Virgil Guran și Răducu Filipescu

ANA MARIA POPESCU, AGERPRES

 


 

Prim vicepreședintele PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, a fost numit președinte interimar al organizației județene de partid, acesta declarând, marți, în conferința de presă a PNL Dâmbovița, că nu și-a dorit funcția, dar că nu a vrut ca un vicepreședinte de la centru să preia conducerea filialei. „Este o prevedere strict statutară (ca prim-vicepreședintele filialei să preia interimatul n.red.). Nu m-am eschivat niciodată atunci când PNL a traversat momente poate mai puțin plăcute”, a spus Grozavu. Întrebat dacă și-a dorit funcția de președinte al PNL Dâmbovița, acesta a spus: „Nu, dar o să o îndeplinesc, sper eu, măcar în mod onorabil. Minuni nu se pot face peste noapte. Se ajungea la o numire de către Biroul Național a unui vicepreședinte al PNL, cineva de la București, era o adevărată tevatură care nu cred că aducea mai multă stabilitate în organizație”, a precizat Gabriel Grozavu.

Plăiașu: „Ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulțumiți”

În legătură cu participarea a cinci primari PNL la ședința Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița din luna mai, Gabriel Grozavu a spus din nou faptul că edilii au fost „victime ale unor jocuri de imagine” și că nu au știut că participă la o ședință a PSD, ci la una administrativă dedicată alocărilor de fonduri prin PNDL 2. Secretarul general al PNL Dâmbovița, Gabriel Plăiașu, a adăugat: „Nu ne propunem să dăm afară pe nimeni, ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulțumiți de modul în care domnul Adrian Țuțuianu înțelege să se poarte cu ei”. Întrebat de jurnaliști cum comentează că PSD Dâmbovița a anunțat că nu are Opoziție în județ, președintele interimar al PNL Dâmbovița, Gabriel Grozavu, a replicat „să nu se culce pe urechea asta”. „O să simtă Opoziția cât de curând”, a adăugat vicepreședintele PNL Virgil Guran, prezent la conferința de presă susținută la sediul PNL Dâmbovița.