01.12.2015 00:18

PSD Dâmbovița are identificați candidați la Primăriile Fieni și Răcari

PSD Dâmbovița are identificați candidați la Primăriile Fieni și Răcari
Galerie foto

❚ Însă, potrivit secretarului general al partidului, Alexandru Oprea, numele lor nu vor fi dezvăluite decât după evaluarea internă ❚ Cert este că cei doi candidați cu care PSD speră să-i învingă pe primarii PNL din aceste două orașe sunt „credibili și cu șansă”, după cum a dezvăluit Alexandru Oprea

VIOLETA STANCIU


Potențialii candidați ai PSD Dâmbovița la funcțiile de primar în orașele Fieni și Răcari sunt ținuți, deocamdată, la secret!? Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, a declarat că aceștia au fost identificați, că sunt candidați credibili și cu șansă, dar vor fi anunțați oficial după evaluarea internă de la nivelul partidului.

„Avem identificați candidații atât la Fieni, cât și la Răcari. În fiecare localitate din județul Dâmbovița, Partidul Social Democrat va avea candidați, și va avea candidați credibili și cu șansă. Nu îi anunțăm încă pentru că sunt posibili candidați. Vom face o evaluare internă, așa cum e normal, la nivelul conducerii partidului, după care cu siguranță vor trebui să iasă în teren să-și facă activitățile specifice de atragere de susținători, de alcătuire a programelor cu care vom intra în alegeri, a ofertelor electorale”, a adăugat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea.