10.03.2020 00:09

"PSD a investit, face o finanțare corectă"


Galerie foto

❚ Marcel Ghergu nu și-a înfrânat recunoștința pentru factorii politici decidenți, care asigură o finanțare generoasă. Șeful grupării târgoviștene nu s-a ferit să pronunțe și numele partidului de care se leagă ascensiunea Chindiei la nivelul primei ligi ❚ ,,PSD este singurul partid care a investit în activitatea fotbalistică. Ne asigură condiții, a văzut că este un proiect sănătos, s-a apucat de stadion, este și terenul de antrenament care se face

 

C.M.

 


 

S-au spus multe lucruri interesante la conferința de presă organizată de clubul Chindia înaintea meciului cu Sepsi Sf. Gheorghe (1-1). Președintele Marcel Ghergu și antrenorul Viorel Moldovan au vorbit deschis, oferind răspunsuri pe alocuri spectaculoase. Spre exemplu, șeful Chindiei nu și-a înfrânat recunoștința pentru factorii politici decidenți, care asigură o finanțare generoasă. Marcel Ghergu nu s-a ferit să pronunțe și numele partidului de care se leagă ascensiunea Chindiei la nivelul primei ligi.

,,PSD face o finanțare corectă!”

,,PSD este singurul partid care a investit în activitatea fotbalistică. Ne asigură condiții, a văzut că este un proiect sănătos, s-a apucat de stadion, este și terenul de antrenament care se face. PSD a investit, face o finanțare corectă, pentru că oamenii au văzut că și noi gestionăm corect. Indiferent de ce se întâmplă până la vară, echipa asta va rămâne curată, chiar dacă unii își doresc altceva. Sunt câteva persoane care tot timpul caută subiecte de scandal, tot felul de polemici, și nu e vorba de cineva din presă. Sunt niște persoane care vor imagine personală și se erijează în salvatorii Chindiei. Că vin, și fac, și ajută. Am informații despre ce intenții au ei, dar deocamdată îi mai las puțin”.